Велизар Димитров за Каранга: Заслужава да премине в още по-голям отбор


В. Мухарски

Велизар Димитров за Каранга: Заслужава да премине в още по-голям отбор

"Мачът беше надлъгване. Доста тежки условия. За съжаление не се получи качествен двубой, но пък доста мъжка битка и от двата отбора, за което ги поздравявам. Да, видяхте, че нямаше никаква възможност да се комбинира на терена. Двата отбора гледаха да ритат топката по-далеч от своята врата. Много малко положение. Заради дъжда изгуби цялата футболна общественост", заяви главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров.

"Много важна победа, още повече, че е над вечния съперник. Сега предстои пауза, ще има време момчетата да си изчистят главите от емоциите, които няма как да не дойдат след този успех. Естествено, че прекъсването трябва да се използва, за да се изчистят някои детайли от нашата игра. Да, мачът трябваше да се играе. Условията не бяха екстремни, но все пак попречиха на футболистите. Абсолютно не е нормално да бъде такова състоянието на националния стадион", каза още бившият играч на "армейците", който коментира възможността за трансфер на голямата звезда на тима Фернандо Каранга:

"Каранга е играч, който бележи постоянно, а и освен това работи много за колектива. Момчето, с тези голове, заслужава да премине в още по-голям отбор", завърши Велизар Димитров.

  Сподели
216