Без проблеми в лагера на Ботев преди домакинството на Дунав


В. Мухарски

Без проблеми в лагера на Ботев преди домакинството на Дунав

Ботев Пловдив стартира подготовката си за последния мач от редовния сезон, в който възпитаниците на Николай Киров посрещат състава на Дунав в двубой от 26-ия кръг на Първа лига.

"Жълто-черните" проведоха тренировка в пълен състав в сряда следобед, като заниманието бе първо за футболистите записали повече от полувреме в мача с Верея, които получиха почивка във вторник, информират от официалния сайт на клуба. В лагера на "канарчетата" няма контузени и наказани футболисти и треньорският щаб ще разполага с пълния си потенциал от състезатели за срещата с русенци. Тренировките на Ботев в четвъртък и петък са с начален час 16:00, а двубоят с Дунав е в събота от 17:30 ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Билетите за двубоя от 26-ия кръг на Първа лига между отборите на Ботев и Дунав ще бъдат пуснати в предварителна продажба два дни преди срещата. Разпространението на билетите в четвъртък, петък и събота до 15:30 ч. ще се извършва в клубния фен магазин. Два часа преди началото на мача продажбата ще се премести на касата на базата в кв. Коматево. Цените на билетите са 10 лв. за Централна трибуна и 8 лв. за Трибуна Юг.

  Сподели
205