Прохазка: Мина време, новите трябва вече да са се адаптирали към отбора


В. Мухарски

Прохазка: Мина време, новите трябва вече да са се адаптирали към отбора

"Чувствам се супер, всичко е перфектно - здрав съм. Аз винаги си пожелавам да съм здрав и семейството ми да е здраво. Това е най-важното. Настроението беше по-добре преди равенството с Етър. Този мач трябва да се забрави. Във футбола, това е хубавото - в следващия двубой може да се поправиш. Ние се опитваме и ще направим всичко възможно в следващия мач да победим. Не знам и аз какво стана срещу Етър. Един мач играем супер, след това не го повтаряме. Трябва да побеждаваме постоянно и да показваме добра игра", заяви Роман Прохазка пред клубната телевизия.

"Новите би трябвало да се адаптират вече към отбора. Мина време, а и няма как. Те са добри футболисти. Надявам се занапред още повече да помагат на тима. Делио Роси? Опитен треньор. Опитваме се да спазваме неговите указания и да правим това, което ни казва. Хубаво е това, че предстоят плейофите. Аз лично обичам такива мачове, които са по-интересни. Това ще е добре за феновете. Ще играем срещу силни отбори. Ще бъде тежко и за нас, но и за другите отбори. Ако един отбор иска да е добър ще трябва да печели точно тези мачове", добави още футболистът на Левски.

"Мачовете за Купата са много важни и за нас и за феновете. Трябва да се подготвим добре и да спечелим Купата. Това е една от поставените ни цели.  В неделя искам да спечелим. Статистиките не ме интересуват. Искам да кажа на феновете да ни подкрепят. Някой път ги правим щастливи. Имаме нужда от тях", завърши Прохазка.

  Сподели
155