Делио Роси: Срещу ЦСКА ще ни бъде необходимо топло сърце и хладна глава


В. Мухарски

Делио Роси: Срещу ЦСКА ще ни бъде необходимо топло сърце и хладна глава

"Аз съм разочарован, че не спечелихме срещу Етър. Знам, че предстои по-важен мач, който е важен за феновете. Един отбор никога не трябва да не се съобразява с чувствата на феновете. Може би това равенство би ни дало основание да имаме още по-голям хъс и да подходим по-сериозно. Надявам се да победим, като на нас ще ни бъде необходимо топло сърце и хладна глава", заяви наставникът на Левски Делио Роси.

"Мачът срещу Етър сами си го направихме труден. Още след първите пет минути можехме да водим с 2:0. След това те се окуражиха от нашите пропуски, а ние е успяхме да се съвземем и да играем добре. В момента, в който владеехме играта дойде тази грешка. Отборът показа характер и заслужаваше да победи, но това не стана. Понякога не успяваме да създадем много голови положения, друг път успяваме", каза наставникът на "сините".

"Костов играеше във всички мачове. Още от подготовката в Малта той беше титуляр. В последния мач го видях доста изморен. Освен това аз имам доста нападатели, които имат нужда да играят. В тези мачове, през няколко дни, имам нужда да използвам повече играчи. Трябва да ги видя на какво са способни. Костов вече знам на какво е способен. Искам да видя и другите момчета", каза още Роси.

"На мен ми е много странно, че вие журналистите гледате на играчите мач за мач. Жорди Гомеш прави каквото може. Понякога може да се случи да не се справи добре. Аз съм го сложил в състава и вината е моя. Миналата неделя изиграхме най-добрия си мач. Може да ме питате за дадени играчи, ако не играят добре в няколко мача, но въпреки това са титуляри", завърши Роси.

  Сподели
164