Стамен Белчев: Можем и през ден да играем, но така да бъде за всички отбори


В. Мухарски

Стамен Белчев: Можем и през ден да играем, но така да бъде за всички отбори

"Съгласен съм с колегата Радуканов. Няма проблем да играем мачове през три дни, но за всички отбори трябва да бъде така. Не може някои отбори да почиват по четири или пет дни, а за нас да е различно. Аз, още като видях програмата, казах, че не е страшно. Можем и през ден да играем, но за всички отбори да бъде така. Всички тимове трябва да бъдат поставени на едно ниво", заяви треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след трудната победа над Пирин с 2:1.

"Поделихме си по едно полувреме с отбора на Пирин. През първата част те стояха по-добре на терена. След почивката ние доминирахме изцяло. Отново не убедихме с играта си, но победата е заслужена. Имахме няколко пробива през първата част, но това е много малко за отбор като ЦСКА. Дадохме им инициативата. Преходът от защита в атака беше много бавен. Не се възползвахме от моментите, когато владеем топката - да сме близо до тяхното наказателно поле. Там трябваше да търсим слабите места на Пирин. Да, Пирин заслужено загуби. ЦСКА заслужено победи. Оставете тези шампионски амбиции. Има още много мачове. Играем мач за мач. Не може вече да говорим за това кои ще са шампиони", каза треньорът на "армейците".

"Нормално е да има напрежение, когато сме си поставили висока цел. И това го има. Със сигурност има спад в отбора. Това е видимо. Имали сме проблеми с контузени играчи и това оказва влияние, но вие няма как да знаете, тъй като не сте в отбора. Надяваме се да радваме феновете с по-добра игра", добави още Белчев.

  Сподели
163