Радуканов: Големите са големи, защото имат късмет


В. Мухарски

Радуканов: Големите са големи, защото имат късмет

"Преди всеки мач - никога не ми минава мисъл през главата, че Пирин щможе да загуби. Този път късметът помогна на големите. Големите са големи, защото имат късмет", заяви треньорът на Пирин Милен Радуканов след загубата на тима от ЦСКА с 1:2.

"Искам да поздравя футболистите за характера. Трудно ми е да говоря... Надявам се хората да са оценили нашата игра. Радвам се, че загубихме с добра игра. Лошо е като си слаб и падаш. В последно време ние бяхме слаби, но биехме. Надиграваме се с всички отбори в България и така ще бъде и занапред. За съжаление загубихме. Стояхме по-добре през първото полувреме. Имахме добри ситуации на контраатаки. През второто полувреме играчите ми бяха много уморени. Ако играехме този мач след три дни - нещата щяха да стоят по друг начин. Умората беше страхотна. Беше въпрос на време да издържим. Късметът не ни покри. Поздравявам ЦСКА с победата", заяви Радуканов.

"Всички момчета бяха страхотни днес. Поздравявам ги. Добър мач, страхотен за нашите футболисти, но ме притеснява психическото им състояние накъде ще отиде, тъй като сега зарядът в мачовете ще бъде много малък. Ще бъде много трудно. Нашият скромен отбор се борим с всички останали тимове. Имаме най-добрата защита. Един скромен тим като нашия. Всичко се дължи на добрата работа на момчетата. Ще работя до последно, пък ще видим. Ние ще си свършим работата. Всичко е възможно. Безсмислено е да коментирам съдиите. И двете скамейки викаха по съдиите. Нормално е да се дават малко повече фаулове за ЦСКА и Левски, отколкото трябва. Днес съдиите не бяха фактор. Фактор беше отборът на Пирин и този дух, който показахме", добави още наставникът на "орлетата".

  Сподели
238