Балъков: И срещу Левски ще дадем всичко от себе си - от имена не ни е страх


В. Мухарски

Балъков: И срещу Левски ще дадем всичко от себе си - от имена не ни е страх

"Днес отново направихме един много-много добър мач. За жалост късметът винаги ни загърбва в последните срещи. Накрая дойде и огорчението с втория гол на ЦСКА. Трябват ни точки, жалко, че този характер, който отборът показва, не се реализира поне с минимален успех, който да ни даде дух и увереност. Но аз им казах на момчетата: по този начин, по който играем, рано или късно ще дойде късметът", заяви главният мениджър на Етър Красимир Балъков.

"Работим много и с вяра в това, което правим. Имаме в момента най-малкия бюджет в Първа лига, успяхме да съберем добри футболисти, които слушат и се учат с всеки ден. С всеки изминал мач нещата стават все по-добри. Единственото, което ни липсва са точките. Отборът го показа и игра със самочувствие срещу силен ЦСКА. Играхме равностойно, даже в определени моменти диктувахме ритъма на игра. Това е похвално и аз съм изключително доволен", добави още специалистът.

"Най-важното е, че се запазва атмосферата и желанието за победа. С всеки мач качваме нивото и това е най-позитивното. Това, което трябва да подобрим, е да бъдем още по-внимателни и концентрирани в определени ситуации, особено срещу грандовете. Те има качествени футболисти и могат да решат един мач в определена ситуация, което и стана", заяви още Балъков.

"Очаквайте срещу Левски същото – нас от имена не ни е страх, ще дадем всичко от себе си, защото имаме отбор с характер. Нашите мачове на истината ще бъдат след редовния сезон, там трябва вече на всяка цена да си вземем точките, които са ни необходими", завърши Балъков.

  Сподели
160