Петричев: Берое имат неоснователни претенции, че голът ни е от засада


В. Мухарски

Петричев: Берое имат неоснователни претенции, че голът ни е от засада

"Берое имат неоснователни претенции, че голът ни е от засада. Ние можем да имаме претенции, че не беше свирена дузпа в наша полза срещу Клаудиу Кешерю. Лудогорец в този мач имаше малко ситуации. Добре, че Марселиньо успя да вкара гола", заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

"Мачът не ми хареса много като футболни достойнства. Хареса ми битката, която се получи между двата отбора. Ние предварително знаехме, че Берое са комплектували един силен отбор и очаквахме труден мач тук в Стара Загора. Получи се мъжки двубой. Според мен - хората трябва да са останали доволни от това, което са видели", каза още Петричев.

"По отношение за искането за оставка на шефа на съдийската комисия... това са си претенции на Левски. Така са преценили, така са постъпили. Интерпретации и становища може да има много. Аз говорил с много хора, които са на мнение, че срещу Септември трябваше да ни дадат дузпа. Не така стоят нещата на стадиона в Русе, където имаше безпрецедентно съдийство. Ако се нададе вой срещу тази дузпа срещу Септември, то е било с цел да се сплашат съдиите. Целта е да не се свирят едни други чисти дузпи", завърши Петричев.

Снимка: Диема Спорт

  Сподели
139