Стамен Белчев за спорната дузпа в Разград: Септември са най-потърпевши


В. Мухарски

Стамен Белчев за спорната дузпа в Разград: Септември са най-потърпевши

"Не искам да коментирам мача в Разград. Има си хора, които са били там от съдийската комисия. Те да коментират. Септември е най-потърпевш от цялата ситуация. Ние ще се борим до последно, докато има възможност, за да станем шампиони. Надявам се публиката да е с нас до края. Какво да коментирам повече? Няма връщане назад", заяви треньорът на ЦСКА Стамен Белчев.

"Условията, които имахме да се готвим до момента не бяха много добри. Въпреки това тренирахме с настроение. Надяваме се в утрешния мач да покажем едно добро лице и да победим. Атмосферните условия са лоши и това изравнява силите. Ние сме ЦСКА, ние трябва да се съобразяваме с това нещо. Всеки един мач трябва да играем за отбора. Да, неприятно е когато загубиш точки. Надявам се за времето, което имахме след мача, да сме си взели нужните поуки. Имахме разговори с футболистите. Ще изглеждаме много по-добре", каза още треньорът на "армейците" преди мача с Дунав.

"Настроението в отбора е нормално. Аз много пъти съм го говорил това, че по-голяма мотивация от това да играеш за ЦСКА няма. Почти всеки мач все едно сме домакини. Най-важното нещо е да покажем добър колектив. Най-важният мач е утре, след това е следващият", добави още Белчев, която сподели, че не приема за нормално пренареждането на програмата, заради което в рамките на седем дни ЦСКА ще изиграе три мача, но заяви, че тимът ще опита да спечели и трите сблъсъка.

  Сподели
174