Стамен Белчев ще прави промени за следващия мач


В. Мухарски

Стамен Белчев ще прави промени за следващия мач

Със сигурност ще има промени в състава на ЦСКА за следващия мач. За това призна наставникът на тима Стамен Белчев след равенството - 0:0 с отбора на Черно море.

"Нямахме нужното самочувствие, когато топката беше в нас да играем с търпение и да намерим слабите места в защитата на Черно море. Бях сигурен, че Черно море ще приеме играта в своята половина. Трябваше да бъдем малко по-активни на фланговете и оттам да използваме ситуациите. Не ни се получи. Друг проблем беше, че преходът от защита към нападение беше много бавен. Бяхме далеч от противника, давахме им възможност да играят отдалеч. Не, нямаше подценяване. За съжаление не можахме да си вкараме положенията. С всяка изминала минута играехме по-припряно. Трябваше да играем с повече самочувствие. Няма гаранция, че ще вкараме до 5-ата минута. По-рано играхме мачовете и вкарвахме накрая. Мисля, че имахме лош късмет", заяви треньорът на "армейците".

"Да, голяма част от играчите не показаха нужната агресия. Стояхме далеч от противника. Срещу отбор, който се затвори трябва да вкараме топката зад гърба на защитниците им. Тогава противникът е най-уязвим. Случи се на няколко пъти, но трябва да сме по-активни по фланговете. Когато отборът има цел да стане първи в класирането, всяка загубена точка е важна. Надявам се да настроим футболистите след този мач. И да си извадим нужните поуки, за да изглеждаме по-добре в следващия мач", допълни специалистът.

"Нямаше нужната свежест в центъра на терена. При всички положения ще има промени. Нека първо да видим как ще са играчите здравословно. Ще видя кой е в най-добра спортна форма. ЦСКА трябва да се представя добре, без значение от имена и футболисти. Пинто? Не, няма да играе в следващия мач. В никакъв случай. Още десет дни ще се възстановява", завърши Стамен Белчев.

  Сподели
190