Стамен Белчев: Забравихме за 5:0 срещу Верея и мислим за Черно море


В. Мухарски

Стамен Белчев: Забравихме за 5:0 срещу Верея и мислим за Черно море

Старши треньорът Стамен Белчев сподели пред клубния сайт, че мачът с Верея е в историята и очаква срещу Черно море тимът да покаже още по-добра игра и да не се заблуждава от резултатите от първия пролетен кръг.

"Отличен старт за нас в официалните мачове за 2018-та. Това обаче вече е забравено. Гледаме следващия мач и очакваме да покажем още по-добро лице и да сме по-убедителни. Не трябва да се заблуждаваме от това, че ние бихме с 5:0 преди седмица, а Черно море паднаха с 1:4 у дома. Това не означава, че мачът ще бъде лесен. Поне според мен Черно море е един от опитните отбори в Първа лига. Имат опитен треньор в лицето на Илиан Илиев, а имат и опитни футболисти", заяви треньорът на "червените".

"Без значение, дали ще вкараме гол в първата или в последната минута, ние трябва да спазваме тактическа дисциплина през цялото време. Искам да сме спокойни по време на мача. Дори да не вкараме ранен гол, трябва да е ясно, че е само въпрос на време да победим. Нямам притеснения. Отборът ни е добре подготвен физически. Аз казах и след края на подготовката, че трябва да изчистим още някои технически детайли, за да изглеждаме по-добре във всеки един мач", каза още специалистът.

Белчев коментира и състоянието на най-новия футболист в тима Едвин Джеси, който е в групата за мача. Специалистът заяви, че има още какво да се желае от неговото кондиционно състояние, но всички трябва да бъдем търпеливи и да му дадем време да се сработи с останалите играчи.

Стамен Белчев заяви, че за всеки треньор е добре да има голям избор от футболисти и разкри, че място в групата и стартовия състав ще намират тези, които са се представили най-добре по време на тренировките.

  Сподели
131