Берое разби Черно море във Варна (видео)


В. Мухарски

Берое разби Черно море във Варна (видео)

Берое поднови по много силен и отличен начин участието си в Първа лига след края на зимната пауза. Старозагорци победиха с 4:1 Черно море като гост, а в герой за мача се превърна Педро Еуженио с хеттрик. Домакините откриха в 5-ата минута чрез Радослав Василев, но "зелените“ не се обезкуражиха от това и с голове на Педро Еуженио с 26-ата, 38-ата и 44-ата минута беройци обърнаха тотално. В края на двубоя Мартин Камбуров направи резултата 4:1 в полза на Берое.

В 5-ата минута Георги Илиев центрира от десния фланг в пеналта, където Радослав Василев засече топката от въздуха и успя да открие – 0:1. Натискът на Берое, след като получи гол даде своя резултат в 26-ата минута, когато Педро Еуженио овладя топката на дъгата на пеналта и прати кълбото в долния десен ъгъл на Благой Макенджиев с премерен удар – 1:1.

В 38-ата минута Педро Еуженио отбеляза втория си гол в мача. Леони центрира прострелно от ляво, топката бе избита, но попадна в португалеца, който бе сам в пеналта. Силният му удар влетя в мрежата на домакините – 1:2 за Берое. Своят хеттрик в двубоя Педро Еуженио оформи в 44-ата минута, когато след бърза атака Борислав Цонев изведе Мартин Камбуров зад отбраната, а той пусна перфектен пас за Педро, който засече центрирането от близо и реализира своя хеттрик до този момент – 1:3.

В последната минута от редовното време Мартин Камбуров получи перфектен пас в пеналта и прати топката в мрежата с елегантен удар за 1:4 и своето 197-мо попадение в елита.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
183