Стамен Белчев след 5:0: ЦСКА трябва да е по-силен


В. Мухарски

Стамен Белчев след 5:0: ЦСКА трябва да е по-силен

"Да, всеки треньор иска да започне мача с ранен гол. Днес се получи. До втория гол играхме добре, но след това намалихме темпото. ЦСКА трябва да е по-силен. Трябва да има постоянство в отбора - това е най-големият ни проблем според мен. Ако има постоянство - ще има и добро бъдеще. Работим в тази посока. Имаме много мачове и всичко зависи от нас", заяви треньорът на ЦСКА Стамен Белчев пред медиите след успеха с 5:0 като гости на Верея.

"Победата е абсолютно заслужена. Резултатът е 5:0, но мисля, че на моменти не бяхме толкова убедителни. Като за първи официален мач, след дълга пауза, съм доволен. Новите? Не показаха това, на което са способни. Това се отнася и за останалите. Феновете тепърва ще виждат най-доброто от тях", добави специалистът.

"Аз благодаря на публиката. Очаква във всеки един мач да се чувстваме като домакини. Днес показаха, че винаги са с отбора. Радвам се, че останаха доволни. Аз съм здраво стъпил на земята. Има страшно много какво да се желае. Не трябва да се заблуждаваме, а да работим и да се подобряваме", добави още Белчев.

  Сподели
113