Етър и Септември не се победиха в мач с шест гола (видео)


В. Мухарски

Етър и Септември не се победиха в мач с шест гола (видео)

Етър направи реми 3:3 в двубой срещу Септември. "Виолетовите" водеха с 3:0 до почивката. Началото не предложи опасности, но в 19-ата минута стадионът изригна. Аласана Мане стреля остро, вратарят Янко Георгиев изби, но топката попадна у Даниел Младенов, който със силен шут откри резултата – 1:0. Красива атака направиха етърци в 27-ата минута, когато Мане много технично изведе зад защитата Велко Батрович и той пробва прехвърлящ удар от въздуха, но се размина с топката. Две минути след това пък Младенов центрира, но Иван Петков не успя да засече с глава.

В 31-ата минута обаче таранът наказа столичани. Той получи топката в пеналта, завъртя се и с десния крак я прати в ъгъла на вратата за 2:0. В края на полувремето Петков изведе Георги Пашов, който центрира отдясно и Велко Батрович с глава покачи на 3:0.

Промяната започна със спорна дузпа, свирена от рефера Драгомир Драганов в 52-ата минута. Георги Пашов направи шпагат и изби топката пред Тошев, реферът първо отсъди фаул, а после промени решението си и даде дузпа. Мартин Тошев я превърна в гол за 3:1. Четири минути по-късно Крис Гади засече с глава центриране отляво и върна съвсем интригата в сблъсъка – 3:2.

Велко Батрович можеше да реши всичко в мача в 64-ата минута, когато излезе сам срещу вратаря Георгиев, но той успя да извади удара му. В 72-ата минута резервата Антони Иванов пробва удар, кълбото обаче попадна в краката на Мартин Тошев, който направи 3:3.

В оставащите минути Етър не стигна до нищо пред вратата на гостите, а в самия край резервата на Септември Будинов проби и стреля, но вратарят Григич улови и мачът завърши наравно.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111