Стамен Белчев: Селекцията ни още не е приключила


В. Мухарски

Стамен Белчев: Селекцията ни още не е приключила

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев получи приза за треньор на месец декември в традиционната анкета на Пресклуб "България".

Специалистът спечели анкетата с 8 гласа от общо 20 медии и спортни редакции, които са дали своя вот.

През декември ЦСКА спечели и трите мача, които изигра. Витоша Бистрица беше победен на Националния стадион "Васил Левски" с 2:0, тимът ни разгроми Берое с 6:0 у дома и отново на "Армията" след победа с 2:1 след продължения Лудогорец беше отстранен от турнира за Купата на България.

"Футболистите, които привлякохме... има още какво да се желае от тях. Аз поне имам какво да желая още от тях. Селекцията не е приключила. Ако намерим футболист, който ще може да помогне за по-доброто бъдеще на отбора... мисля, че няма да се лишим от това да го привлечем", заяви треньорът на "армейците".

"Радвам се за тази награда, Първа ми е, но надявам се да не е последна. Винаги има какво да се желае. Казах и преди, че срещу Верея сме готови на 90%. Те са сериозен съперник. Имат добри футболисти, да не забравяме, че победиха Левски и Лудогорец. Гледам нашия си отбор и искам да има постоянство. Борбата за титлата ще е между нас Лудогорец и Левски", добави още Стамен Белчев.

  Сподели
139