Чорбаджийски: Очаквам изненади след подновяването на първенството


В. Мухарски

Чорбаджийски: Очаквам изненади след подновяването на първенството

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски сподели впечатленията си от приятелския мач срещу Царско село, който "червените" спечелиха с 2:1. Той смята, че се е получил оспорван двубой, в който тимът е показал и хубави неща, но е допуснал и грешки и се надява ЦСКА да не греши във важните мачове.

"Хубав мач, оспорван мач, имаше грешки, имаше и хубави неща. Важното бе да грешим по време на контролите, а не в официалните срещи. Всеки трябва да си извади поуките. Има умора, вижда се. Още сме тежички. В първите мачове от първенство ще се напаснем и ще влезем бързо в ритъм. Очаквам изненади в първенството. Били сме на подготовки всичките отбори", заяви Чорбаджийски.

"Новите в тима се представят задоволително. Бързо набират скорост, ние гледаме да им помагаме да се интегрират възможно най-бързо. Надяваме се да допринесат положително. От медиите разбрах за интерес към мен от чуждестранен отбор. Това е нормално, всеки ден се пишат разни неща, в повечето случаи са неверни. Така че - това не ми е повлияло", добави още капитанът на ЦСКА.

  Сподели
171