Сульо и Пульо отказват на Левски


Н. Гавазов

Сульо и Пульо отказват на Левски

Синята селекция пропада, само Щърков кацна на "Герена", пише тази сутрин "7 дни спорт". Миналия месец някой си Емил Аргиров по прякор Животното отказа да играе в Левски. Този е десен бек. Пост, на който Пената казваше, че може да сложиш всеки стол от мебелния магазин. Да се пречка нещо там.

Ако се съди по това как върви лятната селекция в Левски, Гонзо май ще трябва да отскочи днес-утре до мебелния магазин за нови играчи. Защото за сините днес е проблем дори да си намерят десен бек. Половин отбор юнаци вече отказаха да играят на Герена. Едни подписаха на друго място. Други пък се ослушват за нещо по-добро.

Доскоро мераклиите за Левски с лопата да ги ринеш. Ама сега няма. Само един Щърков кацна на Герена, а вчера спазариха и Иво Иванов от закъсалия Берое. Доста скромно, като се има предвид, че Тодор Батков обеща гръмки трансферни бомби. Взривове от Левски обаче не се чуват.

Освен Животното още шест-седем футболисти отказаха на Левски. Мартин Камбуров, Гара Дембеле, Иван Бандаловски, Атанас Борносузов, Йордан Тодоров и Даниел Младенов или твърдо отказаха, или все още се кумят.

Ако върви така, Левски ще трябва или да я кара със стария отбор, или да търси някакви други играчи. И да прави състава си в движение. А до първия мач в Лига Европа има малко повече от месец.

 

  Сподели
190