Томов пак прави сензация: ЦСКА има огромна печалба и няма задължения


А. Франгов

Томов пак прави сензация: ЦСКА има огромна печалба и няма задължения

Президентът на ЦСКА Александър Томов за пореден път шокира всички с изказванията си. Томов заяви, че ФК ЦСКА има неочакваната печалба от 3 млн. лева, всички задължения към чужди лица и институции са занулени, но все още няма собственик.

"От месец януари имаме проблеми с финансирането, тъй като Митал не дава пари. От тогава ни е изключително трудно, но успяхме да докараме ЦСКА до печалба, възлизаща на 3 милиона лева и нямаме никакви задължения".

Томов също така призна и за сериозни противоречия с Прамод Митал: "Не съм съгласен с неговите действия в ЦСКА и Кремиковци, но не мога да му се бъркам. Той е милиардер или мултимилионер и си знае най-добре."

"Има трима потенциални кандидат купувачи. Но знаете какво стана и каква световна финансова криза има. Това пречи на продажбата на ЦСКА, която бе уговорена още през юни, но отнетият лиценз я провали. Що се отнася до Константин Жеваго при него въпросът е ясен. Ако вземе "Кремиковци", ще продължи да се интересува и от клуба. Ако не - ще се откаже от ЦСКА", поясни червеният бос.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
184