ЦСКА ще продължи серията си и във Велико Търново


FUTBOL-TV

ЦСКА ще продължи серията си и във Велико Търново

Етър - ЦСКА
Стадион: "Ивайло", Велико Търново
Дата: 30.09.2017 г.
Час: 14:45
Съдия: Валентин Железов


Етър приема ЦСКА на своя стадион във Велико Търново в един от най-интересните мачове на предстоящия 11-ти кръг в Първа лига. Двата отбора са с коренно — различни амбиции. "Болярите" се опитват да се утвърдят в първенството, докато "армейците" са се залепили на първо място, но само на точка зад тях дебне Лудогорец. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - 2.

Една промяна се очаква в състава на ЦСКА. В групата за мача се завърна Густвао Кулма, който по всяка вероятност ще стартира от първата минута във Велико Търново. Играчът бе изваден от състава за мача с Дунав, но преди броени е постигнал договорка с ръководството на тима и се стигна до нов договор. Така Густаво отново попадна в групата на тима и по всяка вероятност ще заеме своето място по крилото за сметка на Кевин Меркадо. Все пак, има малка вероятност последният отново да е титуляр, тъй като не се представи лошо срещу Дунав преди седмица.

Единствената друга възможна рокада е свързана с новото попълнение Раул Лое. Той вече изигра един мач и показа, че има качества за тима, но все още не е в оптимална форма. Треньорският щаб обаче е на мнение, че това може да се промени с няколко изиграни срещи. Все пак двубоят в Търново е по-рисков и най-вероятно като халф отново ще се появи Кристиян Малинов. Последният е натрупал картони и още едно официално предупреждение със сигурност ще му коства титулярното място поне за един мач.

"Очаквам да покажем добро лице и да принудим отбора на Етър да се съобрази с нас и след края на мача да сме победители. Изходът на мача зависи изцяло от нас. Не трябва да се подвеждаме по играта на противника. Трябва да търсим нашия стил на игра. Етър е един от отборите с опитни футболисти", коментира Стамен Белчев пред клубния сайт.

В състава на Етър ще се завърне Димо Атанасов. Той изтърпя наказание от един мач и вече е готов да помогне на отбора си в двубоя срещу 31-кратните шампиони на страната. Под въпрос обаче са бившите играчи на ЦСКА Венци Василев и Никола Колев. За двамата ще се решава в последния момент.

"Оптимист съм за предстоящите мачове с ЦСКА и Левски. Ще играем на върха на възможностите си и ще се представим добре. Имам чувството, че точно ние ще успеем да спрем серията на ЦСКА", заяви Иван Вутов, който по документи е записан като старши-треньор на Етър.

"ЦСКА е много добър отбор, но не е непобедим. Можем да спечелим срещу всеки противник в България, ако покажем играта си. Очакваме да се получи добър мач, в който Етър да спечели трите точки. За нас ЦСКА е голямо предизвикателство, те в момента са лидер и са в най-добра форма. Така че очаквам интересен двубой, който да зарадва публиката, а ние да сме победител. Не виждам отбор у нас, който не можем да спрем. Но много важна е концентрацията, мотивацията и тактическата дисциплина - това решава мачовете. Очаквам доста публика, надявам се стадионът да е пълен", коментира старши-треньорът на тима Станислав Генчев.


ПРОГНОЗА: ЕТЪР - ЦСКА 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187