Потърсете изненада - знак Х за Левски - Септември


FUTBOL-TV

Потърсете изненада - знак Х за Левски - Септември

Левски - Септември
Стадион: "Виваком арена-Георги Аспарухов", София
Дата: 15.09.2017 г.
Час: 20:00
Съдия: Ангел Ангелов


Левски приема Септември София на своя стадион в среща от 9-ия кръг на Първа лига. “Сините" в последните два мача не успяха да стигнат до победата, но сега нямат право на нова грешна стъпка, ако искат да не изостанат сериозно в борбата за титлата. Големият плюс в състава на гостите се казва Николай Митов. Треньорът познава отлично Лески, тъй като само до преди няколко кръга, именно той бе начело на тима. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - Х.

Новакът в Първа лига няма нито една победа в досегашните си мачове със “сините" в елита. Двата тима нямат кой знае колко много сблъсъци помежду си - само 6. В тях  Левски е записал 4 победи, 2 равенства и 0 загуби.

Големи промени в състава на Левски не се очакват, но все пак може и да има някоя друга рокада. Жуниор Мапуку е по-вероятно да бъде заменен на върха на атаката от Сержиу Буш. Вариант е и Левски да излезе с двама чисти нападатели. Конгоанецът обаче има лека контузия и не е изключено това да принуди Делио Роси да не рискува здравето му.

Промяна може да има и в защитата на “сините". Там има шанс да стартира като титуляр има Холмар Ейлофсон на мястото на Димитър Пиргов. На вратата пък се очаква да се завърне Божидар Митрев на мястото на грешника от мача с Ботев Александър Любенов. Последният вероятно няма да получава още много шансове за изява, тъй като в треньорския щаб са бесни на младока.

Последното ново попълнение Желсон Кабрал вероятно ще остане на пейката, но почти сигурно ще се включи в игра след почивката.

В лагера на Септември настроението е приповдигнато след завръщането на Ники Митов. Треньорът обаче има един проблем. Отборът от София ще бъде без един от основните си играчи в лицето на Валентин Галев. Вероятно той ще бъде заменен от Георгиев. Бившият наставник на “сините" Николай Митов ще опита да се докаже на “Герена" с новия си клуб. Голям плюс за него в тази ситуация е, че в отбора му е пълно с бивши играчи на ЦСКА, които чакат с нетърпение мача срещу Левски. Място сред титулярите ще намерят миналите през "Армията" Боби Галчев, Сандански, Стоичков и Мартин Тошев.

В групата за мача вероятно ще попадне и новото попълнение - бразилското крило Жеан Патрик Лима Дос Рейс. До сделка се стигна в последният ден на трансферния прозорец в България, като бързоногият играч е юноша на Сао Пауло. Очакванията са обаче, че той ще стартира от пейката и ще се появи в игра след почивката.



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - СЕПТЕМВРИ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Левски София

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
10.09.2017 Първа ПФЛ Ботев Пловдив 2 - 1 Левски София
06.09.2017 Първа ПФЛ Левски София 0 - 0 Лудогорец Разград
26.08.2017 Първа ПФЛ Левски София 4 - 0 Славия
18.08.2017 Първа ПФЛ Пирин Благоевград 0 - 3 Левски София
13.08.2017 Първа ПФЛ Левски София 2 - 0 Дунав Русе


Последни 5 срещи - Септември София

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.09.2017 Първа ПФЛ Септември София 1 - 1 Етър Велико Търново
27.08.2017 Първа ПФЛ Черно море 1 - 4 Септември София
21.08.2017 Първа ПФЛ Септември София 0 - 1 Берое
11.08.2017 Първа ПФЛ Септември София 0 - 1 ЦСКА София
28.07.2017 Първа ПФЛ Септември София 0 - 2 Славия


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
166