Левски и Лудогорец поделиха по точка


FUTBOL-TV

Левски и Лудогорец поделиха по точка

Левски и Лудогорец не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат - 0:0 в отложена среща от 1-ия кръг на Първа лига. Двата тима изиграха интересен мач пред пълните трибуни на "Виваком арена-Георги Аспарухов".

Играта бе изравнена и положения имаше и пред двете врати до 36-ата минута, когато капитанът на домакините Божидар Митрев бе изгонен с директен червен картон. Вандерсон се откъсна сам срещу вратаря, който се хвърли в краката му извън наказателното поле и изби топката с ръка. Реферът изгони играча и отсъди фаул в полза на разградчани.

След почивката Лудогорец логично бе по-активният тим, но така и не успя да стигне до попадение. В 80-ата минута численото равенство на терена бе факт, след като Сисиньо настъпи Гомес пред четвъртия съдия, след което бе изгонен. В оставащите минути най-чистото положение бе за Левски, но Вутов нямаше късмет да се разпише.

Другата новина бе преди старта на мача, когато Боян Йоргачевич официално сложи край на кариерата си, изпратен с аплодисменти от феновете по трибуните.

Снимка: Официален сайт на Левски

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
129