ЦСКА ще запише четвърта поредна победа


FUTBOL-TV

ЦСКА ще запише четвърта поредна победа

ЦСКА - Витоша
Стадион: "Българска армия“, София
Дата: 19.08.2017г.
Час: 21:00
Съдия:


ЦСКА приема Витоша Бистрица на своя стадион "Българска армия" в среща от 6-ия кръг на Първа лига. "Армейците" се намират в серия от три поредни победи и сега ще направят всичко възможно, че тя ще бъде продължена. Отборът на Стамен Белчев обаче изпитва трудности срещу съперници, които се затварят в собствената си половина и вероятно това ще си каже думата в този мач и много голове няма да паднат. Futbol-tv и Futbolbet предлагат на читателите си знак - 1.

Една рокада се очаква в състава на 31-кратните шампиони на страната. Лявото крило на ЦСКА Кевин Меркадо може да седне на пейката в предстоящия двубой. Еквадорецът дотук стартира в 4 от 5-те шампионатни мача, но е доста непостоянен в изявите си.

В последния двубой със Септември разочарова с представянето си и дори треньорът Стамен Белчев призна, че не е доволен от играта му. За левия фланг на атаката хасковският треньор има куп опции, освен Меркадо – Кулма, Десподов и Енрике Рафаел.

Ако се стигне до изваждане на Кевин от титулярите, с най-големи шансове за негов заместник са Кулма и Десподов. Роденото в Кресна крило вече все по-често да се изявява отляво, след като Станислав Манолев се утвърди на десния фланг на атаката. Шансовете за Десподов да е титуляр се увеличиха още повече, след като стана ясно, че в събота на "Армията" ще има представители на клубове от Русия, които внимателно ще следят неговите изяви, както и тези на съотборниците му Антон Недялков, Станислав Манолев и Фернандо Каранга.

Иначе аут за мача е трайно контузения Давид Симао. Добрата новина за португалския халф е, че няма да бъде опериран. Все пак очакванията са, че той ще се възстановява още дълго време.

В състава на "Бистришките тигри" едва ли ще има сериозни рокади, въпреки поражението с 1:3 от Локомотив Пловдив преди седмица. Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов обяви, че има доверие на титулярите, като неговото желание ще е отборът да не се затвори срещу ЦСКА по подобие на Септември София.

“В следващия мач ще сме по-внимателни и по-смели в защита. Но няма да изневерим на стила си. Би било жалко да излезем срещу ЦСКА и просто да чакаме да ни вкарат гол. Когато човек има съмнение в себе си, се колебае в избора на решение - липсва ни вяра в този момент. Като цяло се опитваме да спазваме определени принципи, но това все пак са живи хора. Основното нещо в момента, което пречи на играчите, е тяхната психика", заяви Лаптопа.



ПРОГНОЗА: ЦСКА - ВИТОША 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - ЦСКА София

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.08.2017 Първа ПФЛ Септември София 0 - 1 ЦСКА София
06.08.2017 Първа ПФЛ ЦСКА София 4 - 1 Локомотив Пловдив
30.07.2017 Първа ПФЛ Ботев Пловдив 2 - 6 ЦСКА София
22.07.2017 Първа ПФЛ ЦСКА София 0 - 1 Лудогорец Разград
15.07.2017 Първа ПФЛ Славия 1 - 1 ЦСКА София


Последни 5 срещи - Витоша Бистрица

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
14.08.2017 Първа ПФЛ Локомотив Пловдив 3 - 1 Витоша Бистрица
05.08.2017 Първа ПФЛ Витоша Бистрица 2 - 4 Лудогорец Разград
30.07.2017 Първа ПФЛ Левски София 2 - 0 Витоша Бистрица
21.07.2017 Първа ПФЛ Витоша Бистрица 1 - 1 Етър Велико Търново
15.07.2017 Първа ПФЛ Черно море 1 - 0 Витоша Бистрица


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
157