Левски ще се реваншира пред феновете с победа над Черно море


FUTBOL-TV

Левски ще се реваншира пред феновете с победа над Черно море

Левски приема Черно море на своя стадион в последна среща от плейофната фаза на Първа лига. Точно тази среща се явява без особено значение и за двата тима. "Моряците" вече нямат никакъв шанс за участие в евротурнирите. Дори при създалата се ситуация с ЦСКА и изваждането на "армейците" от Лига Европа, варненци няма как да се доберат до нещо повече от 6-то място в класирането. За Левски също тази среща няма особено значение, освен за престиж. "Сините" са категорично зад своя вечен съперник. Все още обаче не е напълно ясно, дали отборът ще се класира директно за Лига Европа или ще играе бараж с Верея. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet за предстоящия мач е за знак - 1.

В лагера на Левски настроението не е никак добро. "Сините" загубиха от ЦСКА преди броени дни, а след тази среща феновете съблякоха фланелките на част от играчите. Други привърженици пък опитаха физическа саморазправа с някои от титулярите на тима. За щастие до по-сериозен инцидент не се стигна.

Председателят на Националния клуб на привържениците в оставка - Степан Хиндлиян заяви пред "България Он Еър", че Левски се е превърнал в схема за източване на пари. За подобна тревога алармира и самият шеф на тима Спас Русев, който преди няколко месеца бе готов да остави акциите на феновете и да напусне. Все пак това не стана, но едно е ясно - дълговете на клуба са доста сериозни.

Все пак футболистите на отбора ще направят всичко по силите си поне частично да се извинят на феновете за слабата игра срещу ЦСКА. Опит за потушения на конфликтите в последно време ще направят и шефовете на тима. В часовете преди срещата с Черно море, официално ше бъдат представени новите екипи на отбора за следващия сезон. Обикновено подобно събитие радва окото на най-верните привърженици.

Иначе положението и в отбора на Черно море не е никак розово. Треньорът на тима Георги Иванов вече работи само и единствено по селекцията. Очакванията са, че "моряците" ще се разделят с между 8 или 10 от настоящите си играчи. Не е сигурно обаче дали и толкова ще е броят на новодошлите. По-вероятно е Гонзо да погледне още по-сериозно към ДЮШ на отбора, откъдето вече излязоха няколко добри млади таланти в първия отбор.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260