Велев извади Сърмов извън групата за мача с Локо (Мездра)


А. Франгов

Велев извади Сърмов извън групата за мача с Локо (Мездра)

След днешната тренировка на Левски, старши треньорът на "сините" Емил Велев обяви групата за предстоящия мач с Локомотив (Мездра) в понеделник.

Групата на Левски: Петков, Киш, Генев, Миланов, Рабех, Тиберканин, Г. Иванов, Христов, Зизов, Минев, Огнянов, Илиев, М. Иванов, Соарес, Тасевски, Бистрон, Димитров, Вагнер, Балтанов и Гаджев.

Емил Велев обясни липсата на Георги Сърмов в групата с това че халфа е получил контузия на бедрото. Най-странното, обаче е че бургазлията тренира на пълни обороти преди пресконференцията. Бразилците Жеан Карлос и Жоаозиньо са наказани и няма да могат да вземат участие в мача с Локо. Първият дори не тренира защото се е разболял, а Жо беше от малкото които играха на ниво в злощастния мач с Жилина и със сигурност ще липсва на Кокала и компания.

Ще бъде даден и шанс на някой футболисти които не са влизали сред титулярите в последните срещи. Ели Зизов, Боян Илиев, Веско Минев и Мариян Огнянов са в групата и може да вземат участие в мача.

Липсата на Сърмов може да се обясни и с изключително слабото му представяне в домакинството на Жилина в четвъртък. Тогава полузащитникът не даде един пас както трябва, и на няколко пъти изпъкна с необясними грешки в средата на терена.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
155