Дунав и Левски няма да се победят


FUTBOL-TV

Дунав и Левски няма да се победят

Дунав - Левски
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 28.02.2017г.
Час: 15:00
Съдия: Ивайло Стоянов


Дунав приема Левски на стадиона на Лудогорец в Разград в среща 22-ия кръг на Първа лига. Русенци играят мачовете си през този сезона далеч от дома, но вече започнаха да свикват с терена на "Лудогорец арена". Кризата в Левски все още не е отминала, но треньорският щаб ще направи всичко по силите си отборът поне да не загуби този двубой, който се явява и като генерална репетиция преди дербито срещу ЦСКА. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - Х.

В лагера на Левски обстановката продължава да бъде нажежена. Отборът остана без собственик, след като Спас Русев се оттегли с думите, че Левски е пред фалит. Това се отрази на играта на отбора, като "сините" загубиха първия си мач за годината - (0:1 срещу Пирин), а преди броени дни не успяха да победят Локо ГО на своя стадион.

Наставникът на Левски Елин Топузаков има сериозни проблеми за решаване преди утрешния мач с Дунав, тъй като няма да може да разчита на цели шестима футболисти. Аут за този двубой е стражът Боян Йоргачевич, а на вратата ще пази някой от младоците Николай Кръстев или Димитър Шейтанов, за които тази среща ще е официален дебют. Все още не е ясно дали Йоргачевич ще се възстанови за съботния мач срещу ЦСКА.

Освен него с травми са централните бранители Симон Санберг, Димитър Пиргов, Александър Александров и юношата Диян Иванов. С наказание пък е Сашо Александров. Все пак - добрата новина за "сините" е завръщането на Георги Костадинов и Бурабия. Очаква се и двамата да стартират като титуляри.

В състава на Дунав има малко проблеми преди мача срещу Левски. Двубоят пропуска Диян Димов, който ще изтърпи наказание от един мач. Вратарят на тима Мартин Луков пък е под въпрос. 23-годишният страж пропусна лагера на националния отбор на България, както и последния мач на Дунав - срещу Ботев. Станислав Антонов пази срещу "канарчетата", като не е изключено отново той да застане на врата за своя тим. Всички останали играчи са на разположение на треньорския щаб на Дунав.

"Ако играем по същия начин като срещу Ботев, то няма как да загубим от Левски. Ако не направим глупава грешка, няма как Дунав Русе да загуби. Ако играем като днес, няма да има нужда да казвам на момчетата какво да правят. Ще преценим дали вратарят Мартин Луков ще е готов за мача. Станислав Антонов се представи добре срещу Ботев - даже перфектно. Той няма много опит в Първа лига, но и Мартин Луков го няма. Аз нямам притеснения. Който и да хвана със затворени очи, няма да имам притеснения“, заяви треньорът на Дунав Веселин Великов.



Последни 5 изиграни срещи:

Дунав:

02 февруари Дунав - Самтредия 0:1 (Приятелска среща)
08 февруари Дунав - Добруджа 2:0 (Приятелска среща)
13 февруари Дунав - Етър 3:1 (Приятелска среща)
24 февруари Дунав - Берое 0:4 (Първа лига)
28 февруари Ботев Пловдив - Дунав 0:2 (Първа лига)

Левски:

02 февруари Левски - Уфа 1:0 (Приятелска среща)
05 февруари Левски - Теплице 0:1 (Приятелска среща)
08 февруари Левски - Партизан 1:1 (Приятелска среща)
18 февруари Пирин - Левски 1:0 (Първа лига)
25 февруари Левски - Локомотив ГО 1:1 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Дунав - Левски

50 срещи
6 победи за Дунав
14 равенства
30 победи за Левски
Голова Разлика: 115:36 за Левски



ПРОГНОЗА: ДУНАВ - ЛЕВСКИ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
273