Левски ще опита да успокои феновете с победа над Локо ГО


FUTBOL-TV

Левски ще опита да успокои феновете с победа над Локо ГО

Левски - Локомотив ГО
Стадион: "Виваком Арена Георги Аспарухов", София
Дата: 25.02.2017г.
Час: 17:30
Съдия: Стефан Апостолов


Левски приема Локомотив Горна Оряховица на своя стадион в среща от 21-ия кръг на Първа лига. През последната седмица "сините" станаха обект на внимание от страна на всички медии. Разрази се скандал между две фенски организации и собственикът на тима Спас Русев, като резултатът от това беше оттеглянето от страна на боса. Той стори това с думите, че Левски е във фалит, което нажежи обстановката сред привържениците. Специално за предстоящия мач - единственото хубаво нещо за Левски е, че Локо не се намира в най-добра форма. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - 1.

В лагера на Левски обстановката не е никак приятна. Всички футболисти се чудят какво ще е бъдещето на тима. Очакванията са, че ще има забавяния на заплатите. Бившият собственик на тима Спас Русев заяви, че е оставил акциите в ръцете на феновете.

"С Топчо вдигаме футболистите. Не мога да кажа, че настроението е добро, защото всеки футболист вижда какво става, чете вестници. Вярвам, че те са професионалисти и ще отсяват нещата. Те трябва да знаят, че работата им е на терена. От финансово естество няма какво да се притесняват. Всичко им е платено", заяви Даниел Боримиров, който все още се води един от шефовете на тима.

Иначе Елин Топузаков ще излезе с най-добрите си футболисти срещу тима от Горна Оряховица. Въпреки поражението от Пирин преди седмица, Топчо възнамерява да не прави сериозни проблеми в стартовия състав. Единствено Георги Костадинов ще остане на пейката. Той не се представи на нужното ниво в гостуването в Благоевград и за Левски може да се окаже от полза неговото отсъствие. Мястото му в центъра на терена най-вероятно ще бъде заето от Джереми де Ноойер, който пък вече изтърпя своето наказание и ще е на разположение на Елин Топузаков. Друг вариант пред треньора е младокът Божидар Краев.

В лагера на Локо също има доста проблеми. Феновете на тима поискаха оставката на треньора Иван Колев. Това те направиха чрез групата си във фейсбук, наброяваща над 3500 души. Запалянковците са недоволни не толкова от загубата с 0:1 от Ботев Пловдив, колкото от изказването на специалиста след срещата. Тогава Иван Колев се оправда за поражението с многото нови чужди попълнения и липсата на добри условия за тренировка в последните дни.

"Г-н Иван Колев, нашето уважение към вас. Но Локомотив ГО не е села, полянки и площадки. Локомотив ГО е институция. Хайде, много ви молим, без оправдания", пише в обръщението на ултрасите. Те са афектирани и от факта, че от лагера в Анталия футболистите се върнаха с доста контузии.

"Г-н Колев, от тези села, площадки и паланки, излязоха футболисти като Бончо Генчев, Ивайло Йорданов и др", се казва още в обръщението. Феновете са за пълен бойкот на отбора на 25 февруари и призовават секторът за гости на "Георги Аспарухов" да остане празен.

Последва специална среща между треньора, лидерите на фен клуба и кмета на Горна Оряховица. Градоначалникът направи всичко възможно, за да помири двете страни. След сбирката категорично се разбра, че Управителният съвет застава зад Колев и той ще продължи за работи с отбора, който доста промени през зимната пауза. Специалистът сам разкри, че ако до 2-3 седмици няма стабилизиране в представянето на тима, той сам ще си тръгне. Все пак очакванията са малка група от фенове да пътува до София и да подкрепи отбора.



Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

29 януари Левски - Уйпещ 2:1 (Приятелска среща)
02 февруари Левски - Уфа 1:0 (Приятелска среща)
05 февруари Левски - Теплице 0:1 (Приятелска среща)
08 февруари Левски - Партизан 1:1 (Приятелска среща)
18 февруари Пирин - Левски 1:0 (Първа лига)

Локомотив ГО:

28 януари Локомотив ГО - Таргу Муреш 1:1 (Приятелска среща)
01 февруари Локомотив ГО - Напредак 0:4 (Приятелска среща)
04 февруари Локомотив ГО - Словачко 0:0 (Приятелска среща)
11 февруари Локомотив ГО - Берое 1:1 (Приятелска среща)
18 февруари Локомотив ГО - Ботев Пловдив 0:1 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Левски - Локомотив ГО

19 срещи
12 победи за Левски
4 равенства
3 победи за Локомотив ГО
Голова Разлика: 34:9 за Левски



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ГО 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
237