Портсмут ще вземе три точки като домакин на Стоук


.

Портсмут ще вземе три точки като домакин на Стоук

Порстмут приема Стоук Сити в среща от Висшата лига като двата тима са съответно 9-ти и 18-ти.

Преди началото на сезона изглеждаше, че Портсмут ще се справя по-добре. Тимът на Хари Реднап обаче не е на нивото от миналата година. За това най-сигурни доказателства са загубите  от Манчестър Юнайтед и погромите нанесени на тима от Челси (два пъти по 4:0 за Премиършип и за Карлинг къп) и 0:6 от Манчестър Сити. Все пак тимът записа и три победи като на “Фратън парк” бяха сломени Мидълзбро и Тотнъм, но има и проблеми в нападение, въпреки че разполага с Дефоу и Крауч.

Стоук също надмина някои очаквания. Въпреки че в момента се намира в неприятната зона тимът от “Британия Стейдиъм” никак не е за подценяване. За това недвусмислено говори успехът срещу Ливърпул 0:0 на “Анфийлд”. Като цяло обаче като гости “грънчарите” падат, като с тях вече се справиха Болтън (3:1) и Мидълзбро (2:1).

Очакванията на всички са Портсмут да спечели този мач и нашата прогноза няма да е различна. Възможно е хората на Хари Реднап да направят и разлика от 2 гола, но при всички случаи изглежда, че срещата ще предложи по-малко от 2,5 гола.

Последни 6 мача на Портсмут като домакин: ППЗЗЗР

Последни 3 мача на Стоук като гост: РЗЗ

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
22