Хикс между Барса и Атлетико едва ли би изненадал някого


.

Хикс между Барса и Атлетико едва ли би изненадал някого

Барселона посреща Атлетико Мадрид в най-интересния мач от 6-тия кръг на испанската Примера дивисион. Мнозина смятат, че този мач ще зависи изцяло от представянето на двамата аржентинци в двата отбора – Лионел Меси и Серхио Агуеро.

Барселона навлезе в добра форма и има победи вече в 5 последователни мача. Последните 2 успеха се случиха благодарение на гения на Меси. Тимът на Хосеп Гуардиола стана и доста по-резултатен отколкото бе в началото. В последния си двубой срещу Шахтьор в Шампионската лига Барселона изстрада успеха, тъй като отбеляза едва в края за обрата от 0:1 до 2:1.

В последните години Атлетико се представя доста успешно именно в мачовете с Барселона. Този сезон започна силно за “дюшекчиите” и като изключим загубата от Севиля те се справят прекрасно. Особено силно е представянето на тима в Европа. В една от най-тежките групи в Шампионската лига Атлетико постигна две победи. Проблем за тима от столицата е контузията на нападателя Диего Форлан, но играещият на негово място Флоран Синама-Понгол също се справя добре.  

Реално погледнато Барселона е фаворит в срещата, но както вече беше казано Атлетико има добри спомени от гостуванията си на “Камп ноу”в последно време. Двубоят определено ще предизвика хората, които обичат да поемат риск затова и съвета към тях е да помислят над варианта равенство.

Последни 6 мача на Барселона: ПППППР

Последни 6 мача на Атлетико М: ПЗПППЗ

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1


 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
22