Автор на книга за ЦСКА прописа детска литература


FUTBOL-TV

Автор на книга за ЦСКА прописа детска литература

Авторът на книгата "100 цитата от най-великите играчи на ЦСКА" Виктор Мухарски завърши и първата си детска книга. Новото издание носи името "Мъничко рими за дечица любими" и вече е на родния пазар. Освен със стихчета, книгата е пълна и с рисунки за оцветяване, съставени от българския художник Радослав Соколовски.

"Да, има огромна разлика от това да създадеш книга за феновете на ЦСКА, както и да напишеш произведение за малки дечица. Предизвикателството беше сериозно, но се справихме добре. За мен това не е нещо ново. Писал съм много стихчета с рими, като дори имам издавани такива и на футболна тема. "Мъничко рими за дечица любими" вече предизвиква интерес и това няма как да не ме радва. С колегата Соколовски сме добър тандем и спорим единствено на футболна тема, тъй като той е от Миньор Перник", заяви спортният журналист и писател Виктор Мухарски.

"Факт е, че към книгата за ЦСКА имаше страхотен интерес. Дали ще имаме ново такова издание? Очаквайте изненади", лаконичен бе авторът.

Новата детска книга може вече да бъде закупена от повечето големи книжарници в страната, както и онлайн от фейсбук страницата на Издателство Лавици.

  Сподели
550