Дежа Вю за Левски и Черно море


FUTBOL-TV

Дежа Вю за Левски и Черно море

Левски - Черно море
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 04.11.2016г.
Час: 17:30
Съдия: Стефан Апостолов


Левски приема Черно море на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 13-ия кръг на Първа лига. Двата тима се изправиха един срещу друг само преди броени дни в турнира за Купата на България. Тогава "моряците" стигнаха до равенство в редовното време - 2:2, а в продълженията нанесоха своя втори удар за крайното 3:2. Така варненци елиминираха "сините" при това само в един мач, който пак се игра на "Герена". Прогнозата на Futbol-tv е и сега да се стигна до знак - Х.

Двама от халфовете на Левски Георги Костадинов и Мехди Бурабия вероятно ще пропуснат предстоящия мач на "сините“. Първият със сигурност е аут, тъй като мускулна контузия, която е получил на тренировка преди мача с Ботев Пловдив. Костадинов има две разкъсвания на мускула до тазобедрената става. Те не са големи, но са доста дълбоки навътре в мускула и поставянето на инжекции е безсмислено, защото няма да има никакъв ефект. Така той ще се възстановява в продължение на две седмици.

Бурабия също се оплаква от травма, която му попречи да играе и срещу Ботев Пловдив. Той бе записан в групата, но не се появи на терена. Добрата новина за Елин Топузаков е завръщането на централния защитник Александър Александров.

Футболистът на Черно море Александър Цветков е на линия за предстоящото гостуване на Левски на "Герена“. Треньорът Георги Иванов–Гонзо ще може да разчита на героя от срещата между двата тима за Купата на България. Цветков, който вкара два гола на Боян Йоргачевич при успеха с 3:2, страдаше от леко разтежение на бедрото, заради което пропусна победата с 3:1 над Нефтохимик.
Гонзо даде почивка на футболиста, като през седмицата халфът се включи във възстановителната тренировка и ще може да излезе на "Герена“ в петък.

"Мач с мач не си прилича. Убеден съм, че Левски пак ще играе за победа, така както беше в първия мач. Убеден съм, че не само ние, но и Левски ще променят нещо. Ще стане оспорван мач. Не се наемам да кажа кой ще победи. Вярвам, че нашият отбор ще влезе в мача много по-уверен и по-спокоен. Ние ще отидем да играем футбол и ще се опитаме да спечелим мача", заяви Георги Иванов.




Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

08 октомври Левски - Галатасарай 0:2 (Приятелска среща)
15 октомври ЦСКА - Левски 1:1 (Първа лига)
22 октомври Левски - Берое 2:0 (Първа лига)
26 октомври Левски - Черно море 2:3 след прод. (Купа на България)
30 октомври Ботев Пловдив - Левски 1:1 (Първа лига)

Черно море:

07 октомври Черно море - Несебър 5:0 (Приятелска среща)
14 октомври Черно море - Верея 2:1 (Първа лига)
22 октомври Ботев Пловдив - Черно море 2:3 (Първа лига)
26 октомври Левски - Черно море 2:3 след прод. (Купа на България)
30 октомври Черно море - Нефтохимик 3:1 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Левски - Черно море

109 срещи
65 победи за Левски
28 равенства
16 победи за Черно море
Голова Разлика: 211:89 за Левски



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
251