Пробвайте знак Х за Ботев Пловдив - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Ботев Пловдив - Левски

Ботев Пловдив - Левски
Стадион: "Футболен комплекс 1912", Коматево
Дата: 30.10.2016г.
Час: 17:30
Съдия: Драгомир Драганов



Ботев Пловдив приема Левски на стадиона в "Коматево" в среща от кръга на Първа лига. "Сините" все още не могат да отърсят от скандалното напускане на Люпко Петрович. Специалистът води успешно отбора и го остави на първо място в класирането, без допусната загуба. Веднага след това обаче Левски бе елиминиран от турнира за Купата на България, при това като домакин на Черно море. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х.

Настроенито в Левски не е много добро след поражението от Черно море. Треньорът на тима Елин Топузаков се надява този път да получи повече време за изява, но очевидно ръководството на тима се опитва възможно най-бързо да намери нов вариант за наставник на тима. Лошата новина е, че чаканият от доста време Станимир Стоилов отказа да се завърне на "Герена" и обяви, че остава в кипърския Астана, където преди броени дни спечели титлата. Освен това Мъри има договор с този клуб за още една година. В последните часове пък излезе информация, че ръководството на тима преговаря с Ясен Петров.

Преди мача с Ботев, Елин Топузаков няма проблеми с контузени или наказани играчи. Треньорският щаб търси алтернатива единствено на Симон Сандберг. Въпреки загубата преди броени дни, Топузаков е останал доволен от играчите, като вината до известна степен е хвърлена върху шведа. Не е изключено неговото място да бъде дадено дори и на някой юноша.

В лагера на Ботев настроението е приповдигнато след победата с 3:0 над Нефтохимик за Купата. Единственият проблем е свързан със звездата на тима Тодор Неделев, който получи травма и бе заменен по средата на двубоя с "шейховете". Националът е получил тежък удар в кръста и не е сигурно дали ще се рискува с него.

"Мачът с Левски е много сериозно дерби в исторически план. Сигурен съм, че момчетата ще бъдат пределно мотивирани. Не мисля, че смяната на Люпко Петрович ще даде отражение. Левски е сериозен съперник със сериозна селекция и сериозни амбиции, ще се постараем да се мотивираме добре за този мач", заяви треньорът на Ботев Николай Киров.




Последни 5 изиграни срещи:

Ботев Пловдив:

24 септември Дунав - Ботев Пловдив 1:2 (Първа лига)
01 октомври Ботев Пловдив - ЦСКА 0:0 (Първа лига)
16 октомври Берое - Ботев Пловдив 3:4 (Първа лига)
22 октомври Ботев Пловдив - Черно море 2:3 (Първа лига)
27 октомври Ботев Пловдив - Нефтохимик 3:0 (Купа на България)

Левски:

02 октомври Левски - Дунав 2:0 (Първа лига)
08 октомври Левски - Галатасарай 0:2 (Приятелска среща)
15 октомври ЦСКА - Левски 1:1 (Първа лига)
22 октомври Левски - Берое 2:0 (Първа лига)
26 октомври Левски - Черно море 2:3 след прод. (Купа на България)


Досегашни срещи:

Ботев Пловдив - Левски

125 срещи
36 победи за Ботев Пловдив
20 равенства
69 победи за Левски
Голова Разлика: 229:140 за Левски




ПРОГНОЗА: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
270