Юнайтед винаги играе трудно на “Иууд парк”


FUTBOL-TV

Юнайтед винаги играе трудно на “Иууд парк”

Късният мач от съботната програма на английската Висша лига предлага сблъсък между Блекбрън и шампиона Манчестър Юнайтед на “Иууд парк".

Блекбрън се представя над очакванията от старта на сезона. Тимът е на 7-ма позиция в класирането с три победи. Освен това има само 1 загуба в последните си 12 мача у дома. Срещу Ман Юнайтед в последните 6 мача пред своя публика “розите" имат 3 победи, 2 равенства и само 1 загуба.

Манчестър Юнайтед опука Олборг във вторник в мач от Шампионската лига, а новото попълнение Димитър Бербатов вкара първите си два гола за шампионите. Лекбърн обаче изглежда по-сериозен противник от скромните датчани.  Сър Алекс ще има доста проблеми за решаване преди този мач. Контузени са редица халфова – Карик, Харгрийвс, а сега и Скоулс. Уей Рууни също получи травма срещу Олборг. Така че за победа на “Иууд парк" трудно може да се говори, стига Роналдо, Тевес и Бербо да не се напънат по-сериозно.

Последните два сезона Манчестър Юнайтед успява да се справи с хъса на домакините и да вземе поне точка тук. Като цяло обаче това е един много тежък съперник за тях. Все пак сега Блекбърн има нов мениджър, но подобно на Марк Хюз и Пол Инс е минал през школата на учителя Сър Алекс. Естествено няма мач на света, в който Манчестър Юнайтед да не е фаворит, въпреки това изглежда че този път “червените дяволи" ще запишат 3-ото си равенство в елита.

Последни 6 мача на Блекбърн у дома: ПЗРПРР

Последни 6 мача на Юнайтед като гост: РЗППЗР

Последни 6 мача на “Иууд Парк" между двата тима: 1:1, 0:1, 4:3, 1:1, 1:0, 1:0

Процентна вероятност: Блекбърн – 20%, равен – 18%, Ман Юн – 62%

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
246