Левски няма да има проблеми срещу Берое


FUTBOL-TV

Левски няма да има проблеми срещу Берое

Левски - Берое
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 22.10.2016г.
Час: 17:30
Съдия: Станислав Тодоров


Левски приема Берое на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 11-ия кръг на Първа лига. "Сините" се намират в отлична форма, като от началото на шампионата все още не познават вкуса на загубата. Берое от своя страна се намира в нещо като мини криза, като след последния си мач отборът остана и без треньор. Така през последната седмица отборът беше тренира от помощника на Александър Димитров - Пламен Липенски. Всичко това дава предпоставки за категоричен знак - 1.

Боян Йоргачевич почти сигурно ще играе в мача с Берое. Вратарят получи травма в мача с ЦСКА, но вече е напълно готов за игра. Не същото се отнася за нападателя Илиян Мицански. Последният пропусна Вечното дерби, а сега почти сигурно пак няма да е на линия.

Със своите съотборници през седмицата обаче тренира Галин Иванов, който е възстановен от контузия и ще бъде на разположение на Люпко Петрович за домакинския мач със заралии, но е по-вероятно да остане на пейката. Почти сигурно Люпко Петрович няма да направи нито една промяна в сравнение с играчите, които стартираха срещу ЦСКА.

Положението в Берое не е никак розово. Все пак шефовете на клуба водят преговори с именити у нас специалисти, като най-сериозно се спряга името на Любо Пенев, който обаче на този етап отрича подобна възможност. Така Берое ще бъде воден от кондиционния треньор Пламен Липенски. Той познава добре играчите и почти сигурно няма да прави особено големи промени в състава.

"Познато ми е всичко. Вътре съм в отбора и съм винаги готов. Мисля, че миналия път се представих достойно начело на тима. Надявам се и сега да стане така. След това вече думата ще има ръководството. Левски са във върхова спортна форма. Силен отбор. Но не ме е страх. Все пак над 30 години съм на това поприще. Ако ме е страх, няма да ходя в гората, защото ще ме изяде мечката", коментира Липенски.



Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

22 септември Царско село - Левски 0:2 (Купа на България)
26 септември Локомотив ГО - Левски 0:1 (Първа лига)
02 октомври Левски - Дунав 2:0 (Първа лига)
08 октомври Левски - Галатасарай 0:2 (Приятелска среща)
15 октомври ЦСКА - Левски 1:1 (Първа лига)

Берое:

18 септември Берое - Дунав 0:0 (Първа лига)
21 септември Септември София - Берое 2:0 (Купа на България)
25 септември ЦСКА - Берое 4:0 (Първа лига)
30 септември Берое - Черно море 0:1 (Първа лига)
16 октомври Берое - Ботев Пловдив 3:4 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Левски - Берое

99 срещи
52 победи за Левски
27 равенства
20 победи за Берое
Голова Разлика: 175:99 за Левски



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БЕРОЕ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
257