ЦСКА ще запише първа победа като гост


FUTBOL-TV

ЦСКА ще запише първа победа като гост

Монтана - ЦСКА
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 21.10.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Валентин Железов


Монтана приема ЦСКА на стадиона в Ловеч в среща от 11-ия кръг на родното първенство. Едноименният тим играе домакинските си срещи на стадиона на Литекс, тъй като спортното съоръжение "Огоста" все още не отговаря на необходимия критерий за Първа лига. Това определено оказва влияние върху тима, който е на последна позиция в класирането. Предложението на Futbol-tv е за знак - 2, като това ще е първа победа за ЦСКА през този сезон като гост.

След Вечното дерби срещу Левски, в отбора на ЦСКА има двама контузени. Треньорът на "армейците" Едуаред Йорданеску няма да може да разчита на титулярния си вратар Георги Китанов. Младежкият национал е получил разтежение и със сигурност няма да се рискува със здравето му. Бившият играч на Черно море не попадна в групата и вероятно мястото му ще бъде дадено на Александър Конов. Все пак с малки шансове е и Анатолий Господинов, който обаче не е играл от миналия сезон.

Арсенио Нунеш е другият с травма. Той пропусна мача с Левски, а сега за неговото място ще спорят Александър Георгиев и Преслав Йорданов. Последният се превърна в герой за своя отбор, след като се разписа срещу Левски. Йоранов обаче дълго време лекува травма и все още не е сигурно дали може да изиграе пълни 90 минути. Ако му се гласува доверие, това ще означава, че Кулма ще играе по крилото за сметка на Александър Георгиев. По-вероятно обаче е последният отново да бъде предпочетен за стартовия състав на 31-кратните шампиони на страната.

В състава на Монтана също има доста кадрови проблеми преди този мач. От групата отпаднаха Раиф Мурадов, Андреас Васев, Данило Соуса Монис-Бала, Атанас Илиев и Иван Иванов. Първият е наказан, Васев и Бала са контузени, Илиев е болен, а за Иванов решението е на треньора Атанас Джамбазки.

Наставникът на монтанци включи сред 18-те най-новото попълнение - французина Бамба. 27-годишният централен защитник бе картотекиран през седмицата в БФС и се не е изключено да започне в титулярния състав срещу ЦСКА.




Последни 5 изиграни срещи:

Монтана:

16 септември Монтана - Нефтохимик 2:0 (Първа лига)
20 септември Ботев Гълъбово - Монтана 2:3 (Купа на България)
23 септември Пирин - Монтана 1:0 (Първа лига)
01 октомври Монтана - Локомотив ГО 2:4 (Първа лига)
16 октомври Дунав - Монтана 1:1 (Първа лига)

ЦСКА:

21 септември Локомотив София - ЦСКА 2:1 (Купа на България)
25 септември ЦСКА - Берое 4:0 (Първа лига)
01 октомври Ботев Пловдив - ЦСКА 0:0 (Първа лига)
08 октомври ЦСКА - Пелистер 4:0 (Приятелска среща)
15 октомври ЦСКА - Левски 1:1 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Монтана - ЦСКА

14 срещи
2 победи за Монтана
1 равенство
11 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 29:9 за ЦСКА



ПРОГНОЗА: МОНТАНА - ЦСКА 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
242