Бирмингам ще си тръгнат разочаровани от Иууд Парк


.

Бирмингам ще си тръгнат разочаровани от Иууд Парк

Блекбърн - Бирмингам
Стадион: "Ииуд Парк", Блекбърн
Дата: 24.03.2010
Час: 22:00
Съдия: Марк Клатънбърг

Блекбърн приема тима на Бирмингам в отложена среща от английската Висша лига. Домакините в момента се намират на 12- позиция с 35 точки. През сезона те записаха общо 9 победи, 8 равенства и 13 загуби. В последните два кръга от първенството футболистите на Сам Аларадайс записаха загуба при гостването си на Тотнъм с 3:1 и равенство 1:1 като домакини срещу Челси. След днешната среща на тима предстоят двубои с Бърнли и Портсмут.

Сам Аладардайс сподели, че има проблеми с контузени играчи преди днешната среща. Вратарят Пол Робинсън (прасец), капитанът Райън Нелсън (коляно), Гаел Живе, Ларс Якобсен (херния) и Винс Грела (прасеца) вероятно няма да започна срещата днес. Нападателят Франко ди Санто се завръща в състава след като не игра срещу бившият си клуб Челси. Халфът Дейвид Дън също ще бъде на разположение на мениджъра, въпреки че записа само 56 минути заради проблеми в прасеца.

Съперниците им от Бирмингам заемат 9-та позиция с 44 точки и имат сериозни шансове да играят в европейските клубни турнири догодина. Досега през сезона те записаха общо 12 победи, 8 равенства и 10 загуби. Момчетата на Алекс МакЛийш не успяха да продължат участието си в турнира ФА Къп след като загубиха от Помпи с 2:0. В последния изигран мач на тима от първенството те записаха загуба с 3:1 при гостуването си на Съндърланд.

За разлика от Блекбърн в тима на Бирмингам нямат проблеми с новоконтузени играчи. Защитникът Грегъри Вигнал, който започна като резерва срещу "черните котки" успя да подобри формата си след като изигра пълни 90 минути за резервите преди 2 дни. Тийму Тайнио е отново на разположение, след като не му беше позволено да играе срещу бившия си клуб. Джеймс МкФадън, Лий Бойър и Себастан Ларсон се борят за титулярни позиция след като започнаха на резервната скамейка на "Стейдиъм ъф Лайт".

При гостуванията си на Блекбърн, Бирмингам не се чувства особено комфортно в последните години и често си тръгва победен. Очаквам традицията да бъде затвърдена и макар и трудно отборът домакин да стигне до победата.

Прогноза: Блекбърн - Бирмингам 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:

10 февруари Блекбърн - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
21 февруари Блекбърн - Болтън 3:0 (Висша лига)
28 февруари Ливърпул - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
13 март Тотнъм - Блекбърн 3:1 (Висша лига)
21 март Блекбърн - Челси 1:1 (Висша лига)

Бирмингам:

27 февруари Бирмингам - Уигън 1:0 (Висша лига)
06 март Портсмут - Бирмингам 2:0 (ФА Къп)
09 март Портсмут - Бирмингам 1:2 (Висша лига)
13 март Бирмингам - Евъртън 2:2 (Висша лига)
20 март Съндърланд - Бирмингам 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Бирмингам

72 мача
29 победи за Блекбърн
16 равенства
27 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 132:118 за Блекбърн


Коефициенти от bet365:
Блекбърн - 2.00
Равен - 3.30
Бирмингам - 4.00

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
36