Тотнъм – Съндърланд: Лесни три точки за шпорите


Н. Гавазов

Тотнъм – Съндърланд: Лесни три точки за шпорите

Тотнъм - Съндърланд
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 18.09.2016г.
Час: 18:30
Съдия: Майк Дийн

Тотнъм и Съндърланд закриват с двубой помежду си 5-я кръг на Висшата лига на "Уайт Харт Лейн". И двата отбора има за какво да се реваншират на феновете си - домакините за загубата преди дни в Шампионската лига, а гостите за трагичното начало на сезона.

"Шпорите" може да се каже, че започват добре кампанията, след като спечелиха 8 точки в първите си 4 мача и отново дават заявка за Топ 4. Голямото разочарование обаче беше поражението от Монако на "Уайт Харт Лейн" с 2:1 в най-авторитетния европейски турнир и сега играчите трябва бързо да търсят завръщане в победния път. Дани Роуз е още с травма и на негово място най-вероятно ще видим Бен Дейвис. Наказанието на Муса Дембеле изтече и той ще може да вземе участие в мач от Висшата лига, като се очаква да започне сред стартовите 11.

Съндърланд за пореден път не впечатлява в началото на сезона и изглежда и през тази кампания ще е в борбата за оцеляване. Дейвид Мойс не донесе нужното подобрение в играта на тима и след само едно реми гостите са на дъното на таблицата със Стоук. Единствения успех за "черните котки" дойде в турнира за Купата на лигата, където успяха трудно да елиминират третодивизионния Шросбъри. Големият проблем за Съндърланд са множеството контузени играчи - Себастиан Ларсон, Маноне, Борини, Били Джоунс и Аничебе, а Пиенар и Катърмоул са под въпрос.

Безспорно по-класният тим е този на Тотнъм, който ще гони задължителни 3 точки, за да се реваншира пред привържениците за поражението от Монако. "Черните котки" логично ще играят по-дефанзивно в опит да спечели една точка. Въпреки това, кадровите и игрови проблеми на гостите, както и по-голямата класа на "шпорите" ще са достатъчни за категоричен успех за домакините.

Прогноза: Тотнъм - Съндърланд 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

13 август Евертън - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
20 август Тотнъм - Кристъл Палас 1:0 (Висша лига)
27 август Тотнъм - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
10 септември Стоук Сити - Тотнъм 0:4 (Висша лига)
14 септември Тотнъм - Монако 1:2 (Шампионска лига)

Съндърланд:

13 август Манчестър Сити - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
21 август Съндърланд - Мидълзбро 1:2 (Висша лига)
24 август Съндърланд - Шроусбъри 1:0 (Купа на Лигата)
27 август Саутхемптън - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
12 септември Съндърланд - Евертън 0:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Съндърланд

116 срещи
49 победи за Тотнъм
30 равенства
37 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 171:148 за Тотнъм

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
255