Анонс на 4-ти кръг на Висшата лига на Англия


Н. Гавазов

Анонс на 4-ти кръг на Висшата лига на Англия

Борнемут - Уест Бромич
Стадион: "Виталити", Борнемут
Дата: 10.09.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд

Борнемут е без победа в първите си три мача от началото на сезон, с едно реми точно преди международната почивка. "Черешките" изпуснаха трите точки срещу Кристъл Палас, когато Скот Дан от "орлите" изравни резултата в 93-та минута.

УБА също влезе в международната почивка с равенство срещу Мидълзбро. "Дроздовете" доминираха в мача, но така и не успяха да намерят пътя към вратата на новака. В края на прозореца клубът се активизира и успя да привлече Робсън-Кану със свободен трансфер, а Насер Шадли бе закупен за рекордните 13 милиона паунда.

Каргийл и Мингс са контузени от домакините и пропускат мача. Джак Уилшър е готов за сблъсъка. Гостите са без Крис Бънт, който лекува травма на коляното.

Двата отбора се намират в една и съща форма. Те загубиха 3 от последните си 5 мача във всички състезания, спечелиха 1 среща и в една завършиха наравно. Проблемът при "черешките" и "дроздовете" е липсата на голов нюх, въпреки трите точки на УБА срещу Кристъл Палас на старта. Нашите предпочитания в този мач са към домакините, които ще се радват на подкрепата на трибуните, а и зажаднелия за игра Уилшър ще даде качество на състава на Борнемут.

Прогноза: Борнемут - УБА 2:1

 

Бърнли - Хъл Сити
Стадион: "Търф Муур", Бърнли
Дата: 10.09.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Пол Тиърни

Двата новака ще си дадат среща на "Търф Муур" в един от най-любопитните сблъсъци на кръга, защото "виненочервените" и "тигрите" впечатляват по своему. Хората на Шон Дайч влизат в двубоя след 0:3 на терена на Челси, и 0:1 срещу Суонзи на старта на сезона, но нека не забравяме, че победиха с 2:0 Ливърпул във втория кръг.

Хъл Сити бе отписан още педи старта на кампанията си, като причините за това бяха подробно описани в нашето превю на сезона. "Тигрите" обаче опровергаха всички прогнози, след като биха шампиона в първия кръг, а след това взеха скалпа на Суонзи. Те бяха близо до точката и срещу Манчестър Юнайтед в кръга преди паузата, но гол на Маркус Рашфорд в 93-та минута разби сърцата на хората на Майк Филън и техните фенове.

Дийн Марней и Ашли Бърнс са под въпрос за този мач. Гостите са без контузените Макгрегър, Одубайо, Брус и Доусън.

Бърнли доминира в последните срещи с Хъл. "Виненочервените" спечелиха 15 от своите 22 последни мача, Хъл има само 6 успеха в този период.

Разбира се, статистиката е важно нещо и според нея фаворит в срещата е Бърнли. Но няма как да пренебрегнем представянето на Хъл до момента. "Тигрите" играят сърцато, много грамотно тактически, а действията им в отбрана биха затруднили и грандовете. Съветът ни към почитателите на залозите е да потърсят изненадата в срещата, а bet365 се е погрижил да даде добър коефициент за равенство или успех на гостите - 3.10

Прогноза: Бърнли - Хъл Сити 1:2

 


Мидълзбро - Кристъл Палас
Стадион: "Ривърсайд", Мидълзбро
Дата: 10.09.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суорбрик

Мидълзбро се завърна в елита и продължава да радва феновете си под грамотното управление на Айтор Каранка. Тимът е без загуба в първите си срещи, с равенство на терена на УБА и срещу коравия Стоук Сити, както и с победа като гост на Съндърланд.

Кристъл Палас е без победа през новата кампания, но самото представяне на "орлите" през календарната година е лошо. Лондончани бяха близо до това да регистрират трета поредна загуба преди международната пауза, но голът на Скот Дън в 90-та минута спаси точката. Така или иначе натискът върху Алън Пардю се увеличава!

Предишната среща между тези два отбора е в Чемпиъншип, сезон 2012/13. Боро и Палас се засякоха в този турнир в периода 2009 - 2013, след което "орлите" спечелиха промоция за елита. Осемтте срещи в по-долната дивизия можем да определим като горещи, а равносметката е по 3 победи и 2 равенства.

Мидълзбро се намира в добра форма и добро разположение на духа. Последната загуба на "Ривърсайд" е от януари 2016 година. На обратния полюс е формата на Палас и много трудно ще бъде на Алън Пардю да мотивира хората си, което прави тънки шансовете на гостите за успех тук.

Прогноза: Мидълзбро - Кристъл Палас 2:1

 


Уест Хем - Уотфорд
Стадион: "Лондон Стейдиъм", Лондон
Дата: 10.09.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Уест Хем претърпя поражение с 3:1 като гост на Манчестър Сити преди международната пауза. "Чуковете" бяха неузнаваеми през първото полувреме, но промените на Славен Билич в тактическо отношение оказаха влияние върху мача и лондончани не само, че намалиха дефицита от два гола, но бяха близо до второ попадение. В крайна сметка Уест Хем стана жертва на собствения си стремеж да измъкнат нещо на "Етихад" - контраатака и гол на Стърлинг сне въпросителните около победителя в двубоя.

Уотфорд започна с равенство на терена на Саутхемптън, но след това имаше нещастието да приеме два от грандовете - Челси и Арсенал. И в двата загубени мача "орлите" се озъбиха на съперниците си, но по-голямата класа на "сините" и на "артилеристите" си казаха думата.

Уест Хем е с ужасяващи кадрови проблеми. Аю, Керъл, Кресуел, Фигули, Нордвайт и Диафра Сако са аут за мача, което е огромен проблем за треньорския щаб. Гостите са без Каткарт.

И двата отбора загубиха 3 от последните си 5 мача. "Чуковете" имат една победа в този период, а "стършелите" две равенства. Фаворит в днешния сблъсък са лондончани, които играят пред собствена публика. Но евентуален успех няма да дойде лесно и домакините ще трябва да вложат много усилия, за да прекършат съперника си. Съветът ни е да потърсим "единицата" и над 2.5 гола в срещата.

Прогноза: Уест Хем - Уотфорд 2:1

 


Съндърланд - Евертън
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 12.09.2016г.
Час: 22:00
Съдия: Майк Джоунс

Съндърланд спечели първата си точка за сезона в миналия кръг срещу Саутхемптън. По-интересното е, че "черните котки" изненадаха в последния ден за трансфери, след като похарчиха 20 милиона евро за 22-годишния Ндонг, което може да е много, но от друга страна е логично заради кадровите проблеми, които разтресоха отбора.

Евертън е един от четирите тима в лигата, който е без загуба. Мърсисайдци направиха 1:1 на старта с Тотнъм, а след това победиха с по един гол марж Стоук Сити и УБА. Успех в понеделник вечер ще изпрати "карамелите" на второ място в класирането, с еднакъв брой точки с Челси.

Добрата новина от лагера на домакините е завръщането на Катермол и Кирхоф. Засега не е ясно, дали новата покупка Аничебе ще играе, по-вероятно е това да не се случи. Ларсон, Маноне и Борини са контузени.

Макарти от гостите е с травма. Добрата новина е завръщането на Клевърли, който обаче няма да започне мача.

С оглед на представянето на двата тима до момента, фаворит в мача е Евертън. От друга страна Съндърланд винаги е бил труден съперник за "карамелите", особено в домакинските срещи. Това не е малка причина да потърсим изненадата в мача и бихме посъветвали любителите на риска да погледнат срещата именно от този му ъгъл.

Прогноза: Съндърланд - Евертън 1:0

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
108