Фулъм и Сити няма да излъчат победител помежду си


.

Фулъм и Сити няма да излъчат победител помежду си

Фулъм - Манчестър Сити
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 21.03.2010
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт

В неделя от 17:00 в среща от 31-ят кръг на английската Висша лига тима на Фулъм посреща на "Крейвън Котидж" гостите - Манчестър Сити. Домакините в момента заемат 10-та позиция в таблицата с актив от 38 точки, като са записали общо през сезона - 10 победи, 8 равенства и 11 загуби. Те успяха да продължат напред в Лига Европа след като победиха като домакини във втората среща с 4:1 Ювентус. Така момчетата на Рой Ходжсън успяха да обърнат негативния резултат, който постигнаха в Италия (1:3) и се класираха напред. Последните два изиграни кръга от първенството те записаха равенство срещу Съндърланд и загуба от Манчестър Юнайтед. След днешната среща със Сити, на тима предстоят двубои с Хъл Сити и Уигън.

Рой Ходжсън ще превества отново капитана Дани Мърфи и халфа Джонатан Грийнинг. И двамата бяха наказание за срещата в четвъртък срещу Ювентус. Дани Мърфи може да замени Диксън Етуху, който се контузи по време на сблъсъка от Лига Европа. Анди Джонсън и Джон Пейнтсил са аут заради контузии в коляното. Девид Елм е под съмнение за днес заради грип, а Клинт Демпси се бори за титулярното място след отбеляза срещу "старата госпожа".

Техните съперници от Манчестър се намират на 6-та позиция във временното класиране с актив от 50 точки, но и с два мача по-малко. През кампанията те записаха 13 победи, 11 равенства и 4 загуби. Те отпаднаха от турнра за "Купата на футболната асоциация" от тима на Стоук Сити. В последните изиграни 2 мача на тима от първенството те записаха победа с 4:2 като гост на Челси и равенство отново като гости, но този път срещу "черните котки".

В тази среща мениджъра Роберто Манчини няма да може да разчита на Уейн Бридж. Защитникът ще бъде аут за около месец след като беше опериран от херния, така че най-вероятно Хавиер Гаридо ще го замести в състава. Еманул Адебайор е отсъстващ заради наказание, а Мартин Петров страда от контузия в коляното.

Мисля да заложа на равенството в тази среща. Домакините са спечелили последните си 3 домакинства, а Сити не са победени от 5 срещи.

Прогноза: Фулъм - Манчестър Сити 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

28 февруари Съндърланд - Фулъм 0:0 (Висша лига)
06 март Фулъм - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)
11 март Ювентус - Фулъм 3:1 (Лига Европа)
14 март Манчестър Юнайтед - Фулъм 3:0 (Висша лига)
18 март Фулъм - Ювентус 4:1 (Лига Европа)

Манчестър Сити:

16 февруари Стоук Сити - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)
21 февруари Манчестър Сити - Ливърпул 0:0 (Висша лига)
24 февруари Стоук Сити - Манчестър Сити 3:1 сл. прод. (ФА Къп)
27 февруари Челси - Манчестър Сити 2:4 (Висша лига)
14 март Съндърланд - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Манчестър Сити

36 мача
10 победи за Фулъм
9 равенства
17 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 73:55 за Манчестър Сити

През този сезон:

23 септември 2009 Манчестър Сити - Фулъм 2:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
25 октомври 2009 Манчестър Сити - Фулъм 2:2 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 3.00
Равен - 3.25
Манчестър Сити - 2.40

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144