Тотнъм няма да имат проблеми срещу Стоук


.

Тотнъм няма да имат проблеми срещу Стоук

Стоук Сити - Тотнъм
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 20.03.2010
Час: 17:00
Съдия: Майк Дийн

В среща от 31-ят кръг на английската Висща лига тима на Стоук Сити се изправя срещу Тотнъм на "Британия Стейдиъм". Домакините заемат 11-та позиция във временното класиране с актив от 36 точки. През кампаният те записаха общо 8 победи, 12 равенства и 9 загуби. Те не успяха да продължат напред в турнира "ФА Къп" след като загубаха с 2:0 при гостуването си на Челси. Миналият уикенд отбора беше домакин срещу Астън Вила, но и двата тима не успяха да излъчат победител по между и завършиха при нулево равенствто. След днешната среща на тима с Тотнъм, на тима предстоят двубои с Уест Хем и Хъл Сити. 

Райън Шоукрос може би ще се завърне в състава на домакините. 22-годишният фуболист пропусна последните 3 мача на тима откакто беше отстранен в мача срещу Арсенал, когато той счупи брутално крака на халфа Арън Рамзи. Глен Уилън е единственият новоконтузен играч на домакините, така че Лиъм Лаурънс ще се завърне на крилото.

Техните съперници Тотнъм се намират на 4-та позиция в класирането с актив от 52 точки, но и са с мач повече от Манчестър Сити и Астън Вила. През сезона те записаха общо 15 победи, 7 равенства и 7 загуби. "Шпорите" продължават напред в борбата за спечелването на "ФА Къп" след като победиха Болтън с 4:0. В последният изигран мач на тима от първенството те записаха победа като домакини над тима на Блекбърн с 3:1. След срещата с Стоук им предстоят мачове с Портсмут и Съндърланд.

Нападателя на гостите Джермейн Дефо е аут заради разтежение. Той се присъедини към Ледли Кинг, Джеремейн Джинас, Арън Ленън, Дейвид Бентли, който са аут заради контузии. Дани Роус (коляно) и Кайл Уолкър (ръка) също няма да помогат да играят днес. Защитникът Джонатан Уудгейт и вратарят Карло Кудичини са дълготрайно контузии. 

Мисля, че Тотнъм ще спечелят с минимална разлика в този мач. Стоук са спечелили 2 точки от последните си 9 мача като домакини, докато "шпорите" спечелиха последните си 3 срещи.

Прогноза: Стоук Сити - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

24 февруари Стоук Сити - Манчестър Сити 3:1 сл. прод. (ФА Къп)
27 февруари Стоук Сити - Арсенал 1:3 (Висша лига)
07 март Челси - Стоук Сити 2:0 (ФА Къп)
10 март Бърнли - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
13 март Стоук Сити - Астън Вила 0:0 (Висша лига)

Тотнъм:

21 февруари Уигън - Тотнъм 0:3 (Висша лига)
24 февруари Тотнъм - Болтън 4:0 (ФА Къп)
28 февруари Тотнъм . Евъртън 2:1 (Висша лига)
06 март Фулъм - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)
13 март Тотнъм - Блекбърн 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Тотнъм

55 мача
14 победи за Стоук Сити
13 равенства
28 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 86:57 за Тотнъм

През този сезон:

24 октомври Тотнъм - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 3.40
Равен - 3.20
Тотнъм - 2.25

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
38