Болтън ще изненада Евертън на Гудисън Парк


.

Болтън ще изненада Евертън на Гудисън Парк

Евъртън - Болтън
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 20.03.2010
Час: 17:00
Съдия: Алън Уайли

Евертън приема на "Гудънсин Парк" тима на Болтън в двубой от 31-ят кръг на английската Висша лига. "Карамелите" се намират на 9-та позиция във временното класиране с актив от 42 точки. До момемнта през кампанията те регистрираха общо 11 победи, 9 равенства и 9 загуби. Футболистите на Дейвис Мойс отпаднаха от турнира Лига Европа след като бяха отстранени от Спортинг Лисабон. В последните две изиграни срещи мърсисайдци записаха победа над Хъл Сити с 5:1 като домакини и равенство 2:2 при гостуването си на Бирмингам. След тази среща на тима предстоят мачове с Уувърхемптън и Уест Хем.

Голмайсторът на домакините Луйс Саха е готов да се завърне в състава. Французинът, който успя да се разпише общо 15 пъти през този сезон, пропусна последните 3 мача заради разтежение. Халфът на тима Лйън Осман също е готов за игра, но мениджъра Дейвид Мойс няма да може да разчита на Лендън Донован, след като контракта му под наем в тима изтече и ще трябва отново да се завърне в Лос Анджелис Галакси. В тима няма нови контузии, а единственият който ще отсъства дълго е Маруан Фелани, който е аут до края на сезона заради контузия в глезена.

Болтън пък в момента се намират на 13-та позиция в таблицата с 32 точки. През кампанията тима записа 8 победи, 8 равенства и 14 загуби. Те не успяха да продължат участието си в турнира Лига Европа след като загубиха при гостуването си на Тотнъм с 4:0. В последните 2 мача на тима от първенството те постигнаха загуба от Съндърланд с 4:0 и победа като домакини над Уигън отново със същия резултат. След тази среща на момчетата на Оуен Койл предстоят двубой с Манчестър Юнайтед и Астън Вила.

Мениджъра на тима ще може да разчита на Сам Рикетс. Националът на Уелс пропусна победата на Уигън минилият уикенд заради наказание. Марк Дейвис също ще бъде на разположение след претърпяна контузия в глезена, докато Койл се колебае дали да включи в състава Гари Кейхил, който се възстанови много бързо след намереният му кръвен съсирек в ръката му.

Смятам, че Болтън ще успеят да изненадат противника си в тази среща. Евертън спечелиха последните си шест мача на "Гудисън Парк", но гостите днес са взели три точки от последните си 2 гостувания.


Прогноза: Евертън - Болтън 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

20 февруари Евъртън - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)
25 февруари Спортинг Лисабон - Евъртън 3:0 (Лига Европа)
28 февруари Тотнъм - Евъртън 2:1 (Висша лига)
07 март Евъртън - Хъл Сити 5:1 (Висша лига)
13 март Бирмингам - Евъртън 2:2 (Висша лига)

Болтън:

24 февруари Тотнъм - Болтън 4:0 (ФА Къп)
27 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)
06 март Уест Хем - Болтън 1:2 (Висша лига)
09 март Съндърланд - Болтън 4:0 (Висша лига)
13 март Болтън - Уигън 4:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - Болтън

133 мача
68 победи за Евъртън
30 равенства
35 победи за Болтън
Голова Разлика: 223:176 за Евъртън

През този сезон:

25 октомври 2009 Болтън - Евъртън 3:2 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 1.53
Равен - 3.80
Болтън - 7.00

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
36