Сити ще се справи с черните котки


.

Сити ще се справи с черните котки

Съндърланд - Манчестър Сити
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 14.03.2010
Час: 18:00
Съдия: Крис Фой


В неделя от 18:00 на "Стейдиъм ъф Лайт" отбора на Съндърланд примеа Манчестър Сити в среща от 30-ят кръг на английската Висша лига. Домакините в момента се намират на 13-та позиция в класирането с актив от 30 точки, само на 6 от зоната на изпадащите. През сезона досега те регистрираха общо 7 победи, 9 равенство и 12 загуби. "Черните котки" се представят в последно време добре, но срещу противниците си от техния ранг. В последните 5 срещи те загубиха единствено при гостуването си на "Емирейтс" с 2:0. В последния изигран кръг те записаха впечатляваща победата като домакини над Болтън с 4:0.

В тази среща отсъстващ за домакините ще бъде Лорик Кана, който трябва да изтърпи наказание за получени жълти картони през кампанията. Албанският национал получи 10-ят си при победата над Болтън и ще отсътва от мачовете със Сити и Бирмингам. Лий Катърмоул страда от разтежение, докато Кийрън Ричардсън лекува контузия в прасеца, а Джордан Хендерсон има проблеми в глезена. Анди Рейд ще отсътва днес поради разтежение, но Дейвид Мейлър е отново на разположение след изтърпряно наказание от три срещи.

Техните съперници от Манчестър заемат 5-та позиция във временното класиране с общо 49 точки. През кампанията те записаха 13 победи, 10 равенства и 4 загуби. Тази година те испуснаха шанса си за по-горна позиция от 4-тата, тъй като записаха много равенства в периода, когато мениджъра беше Марк Хюз. Единственото, което им остана сега е за се борят за четвъртото място, но ще срещнат голяма конкуренция от Тотнъм, Ливърпул и Астън Вила. Тима на Роберто Манчини не успя да се класира за полуфиналите в тунира "ФА Къп" след като загубиха при преиграването срещу Стоук Сити с 3:1. В посленият изигран кръг тима постигна впечатляваща победа над Челси като гост с 2:4.

Защитникът на Сити Коло Туре се бори за място в стартовите единайсет за срещата след като се възстанови от контузия в коляното. Той изглежда мача срещу Челси от резервната скамейка. Емануел Адебайор е отсътващ заради наказание, докато Мартин Петров е с контузия в коляното и няма да може да помогне на тима си и в днешната среща.

Сити излизат за задължителна победа и предвид високото самочувствие, което тима има след победата над Челси, смятам, че ще успеят да запишат една категорична победа, от гледна точка и на игра и голова разлика.

Прогноза: Съндърланд - Манчестър Сити 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

06 февруари Съндърланд - Уигън 1:1 (Висша лига)
09 февруари Портсмут - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
20 февруари Арсенал - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
28 февруари Съндърланд - Фулъм 0:0 (Висша лига)
09 март Съндърланд - Болтън 4:0 (Висша лига)

Манчестър Сити:

13 февруари Манчестър Сити - Стоук Сити 1:1 (ФА Къп)
16 февруари Стоук Сити - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)
21 февруари Манчестър Сити - Ливърпул 0:0 (Висша лига)
24 февруари Стоук Сити - Манчестър Сити 3:1 сл. прод (ФА Къп)
27 февруари Челси - Манчестър Сити 2:4 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Манчестър Сити

109 мача
39 победи за Съндърланд
17 равенства
53 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 194:163 за Манчестър Сити

През този сезон:

19 декември Манчестър Сити - Съндърланд 4:3 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 3.50
Равен - 3.20
Манчестър Сити - 2.20

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140