Стенли и комапния излизат за победа срещу Стоук


.

Стенли и комапния излизат за победа срещу Стоук

Стоук Сити - Астън Вила
Стадион: "Британия", Стоук
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд

Днес в друга среща от 17:00 отбора на Стоук Сити приема на "Британия Стейдиъм" тима на Астън Вила в двубой от 30-ят кръг на английската Висша лига. Стоук Сити в момента заемат златната среда в класирането на 11-та позиция с актив от 35 точки. През кампанията досега те регистрираха 8 победи, 11 равенства и 9 загуби. Футболистите на Тони Пулис не успяха да се класират за полуфиналите на турнира "ФА Къп" след като загубиха от Челси 2:0. В последният изигран мач на тима от първенството те записаха равенство 1:1 при гостуването си на Бърли.

Звезното трио на Стоук - Рикардо Фулър, Глен Уилъм и Дани Хигинботъм са под съмнение за днешната среща. В допълние на болките, които има в гърба, Фулъ хвана грип, докато Уилън и Хигинботън също лекуват контузия. Мениджъра Тони Пулис ще реши преди началото на мача какво да прави с тези трима играча. Двубоят ще пропуснат още Райън Шоукрос, който изтърпява наказание и Салиф Диао, който има проблеми в прасеца.

Астън Вила пък в момента заема 7-та позиция с актив от 45 точки и все още е в борбата за 4-то място. През сезона Стенли и компания записаха 12 победи, 9 равенства и 5 загуби, а головата им разлика до момента е +16. Те успяха да се класират за полуфиналите в турнира "ФА Къп" след като постигнаха победа с 4:2 при гостуването си на Рединг. В края на миналят месец фуболистите на Мартин О'Нийл пропиляха един от двата си общо шанса да триуфират с купа тази година. Те загубиха на финала на "Карлинг Къп" от Манчестър Юнайтед, който успя да обърне резултата и да спечели с 2:1. В последният изигран мач на тима от първенството те записаха категорична победа с 5:2 над Бърнли.

Голмайсторът на Вила Габриел Агбонлахор се очаква да е готов за днешната среща. Английският нападател се завърна към тренировки със състава след като пропусна четвъртфиналната среща от турнира "ФА Къп" срещу Рединг заради болки в стомаха. Агбонлахор, който участва в 14 мача през този сезон, се нуждае от още 1 попадание за да направи общо 50 гола откакто е във Вила. Мениджъра на тима Мартин О'Нийл ще трябва да реши какво да прави с Джон Карю, който отбеляза втория си хеттрик за клуба срещу Рединг. О'Нийл няма проблеми с новоконтузени фуболисти.

Мисля да заложа на победа на Астън Вила днес. Все пак футболистите им се намират в идеално физическо състояния и по всички показатели превъзхождат Стоук.

Прогноза: Стоук Сити - Астън Вила 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

20 февруари Портсмут - Стоук Сити 1:2 (Висша лига)
24 февруари Стоук Сити - Манчестър Сити 3:1 сл. прод. (ФА Къп)
27 февруари Стоук Сити - Арсенал 1:3 (Висша лига)
07 март Челси - Стоук Сити 2:0 (ФА Къп)
10 март Бърнли - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)

Астън Вила:


14 февруари Кристъл Палас - Астън Вила 2:2 (ФА Къп)
21 февруари Астън Вила - Бърнли 5:2 (Висша лига)
24 февруари Астън Вила - Кристъл Палас 3:1 (ФА Къп)
28 февруари Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:2 (Карлинг Къп)
07 март Рединг - Астън Вила 2:4 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Арсенал


87 мача
24 победи за Стоук Сити
19 равенства
44 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 162:102 за Астън Вила

През този сезон:

19 декември 2009 Астън Вила - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 3.30
Равен - 3.25
Астън Вила - 2.25



ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
36