Уигън ще вземе трите точки на Рийбок Стейдиъм


.

Уигън ще вземе трите точки на Рийбок Стейдиъм

Болтън - Уигън
Стадион: "Рийбок", Болтън
Час: 17:00
Съдия: Майк Дийн


Днес от 17:00 в среща от 30-ят кръг на английската Висша лига тима на Болтън посреща тима на Уигън Атлетик. Домакините заемат 14-та позиция във временното класиране с актив от 29 точки, само на 5 от зоната на изпадащите. През сезона те показаха много непостоянна игра като записаха 7 победи, 8 равенства и 14 загуби. Явно, че новият мениджър в тима Оуен Койл не може помогне. Не не успяха да се класират за осминфиналите в тунира "ФА Къп" след като загубиха с 4:0 при гостуването си на "Хайт Харт Лейн". След победата си над Уест Хем с 2:1 на 6 март, те записаха загуба отново с 4:0, но този път от Съндърланд. Изглежда, че тима игра трудно, когато не се намира пред собствена публика.

Халфът на домакините Тамир Коен се очаква да се завърне в състава след като изтърпя наказание за един мач заради червеният му картон при срещата с "чуковете". Защитникът Сам Рикетс е аут за днес отново заради червен картон, но този беше получен при загубата от "грънчарите". Мениджъра Оуен Койл очаква халфовете Фабрис Муамба и Джак Уилшир да са се възстановили от леките контузии, които получиха в последния мач. Болтън ще трябва да изгубят халфа Гавин МкКан до края на сезона. Той ще трябва да се подложи на операция заради контузия в глезена. Защитника Гари Кейхил се възстановява много добре след намереният му съсирек в ръката и трябва да се завърне към тренировки със състава през следващата седмица.

Техните съперници от Уигън пък успяха да избягат от опасната зона след като победи с 1:0 тима на Рафа Бенитес. В момента те се намират на 15-та позиция с 28 точки. През кампанията досега те регистрираха 7 победи, 7 равенства и 14 загуби. Изглежда, че постепенно Роберто Мартиез ще успее да сработи тима и да го изкачи по-напред в класирането в следващия сезон. Той сподели, че в състава няма новоконтузили се играчи. Латикс ще пътуват към "Рийбок Стейдиъм" в добра атмосфера след историческата победа над тима на Ливърпул в понеделник. Той смята да заложи на същата единасеттора и в тази среща. Капитанът Марио Мелхиот остава аут заради контузия, докато пристигналият през януари Стив Гохоури продължава да се възстановява.

Мисля да заложа на Уигън в тази среща. Смятам, че те ще се опитат да притиснат разколебаните си съперници и ще си тръгнат днес с победата.


Прогноза: Болтън - Уигън 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:


21 февруари Блекбърн - Болтън 3:0 (Висша лига)
24 февруари Тотнъм - Блекбърн 4:0 (ФА Къп)
27 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)
06 март Уест Хем - Болтън 1:2 (Висша лига)
09 март Съндърланд - Болтън 4:0 (Висша лига)

Уигън:

09 февруари Уигън - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
17 февруари Уигън - Болтън 0:0 (Висша лига)
21 февруари Уигън - Тотнъм 0:3 (Висша лига)
27 февруари Бирмингам - Уигън 1:0 (Висша лига)
08 март Уигън - Ливърпул 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Уигън

10 мача
2 победи за Болтън
3 равенства
5 победи за Уигън
Голова Разлика: 10:9 за Уигън

През този сезон:


17 февруари 2010 Уигън - Болтън 0:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.10
Равен - 3.30
Уигън - 3.60


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
40