Съндърланд ще трябва да печели точки срещу Болтън


.

Съндърланд ще трябва да печели точки срещу Болтън

В друга отложена за днес среща от 29-ят кръг на английската Висша лига отбора на Съндърланд приема на "Стейдъм ъф Лайт" тима на Болтън. Домакините в момента заемат 16-та позиция с актив от 27 точки, само на 3 точки от зоната на изпадащите. Досега през кампанията те записаха 6 победи, 9 равенства и 12 загуби, а головата им разлика е -12. В последната изиграна среща на тима от първенството, момчетата на Стив Брус записаха нулево домакинско равенство срещу Фулъм.

Мениджъра на тима Стив Брус ще трябва да се изправи пред нова криза с контузени играчи. Кийрън Ричардсън, който започна в последните 2 мача след като се възстанови от контузия в прасеца, се контузи отново само, че в прасеца на другия му крак, а Лий Катърмоул страда от разтежение. Анди Рейд и Джордан Хендерсън са близо до завръщане в състава след дългосрочни контузии. Дейвид Мейлер ще трябва пък да изтърпи наказание за три срещи. Въпреки, че наруши дисциплината в тима Стийд Малбранк ще бъде включен в днешната среща.

Гостите от Болтън пък в момента заемат 13-та позиция във временното класиране с 29 точки, като също са застрашени заради малката точкова разлика от последните. До момента през сезона те записаха 7 победи, 8 равенства и 13 загуби. Тима воден от Оуен Койл не успя да продължи напред в турнира "ФА Къп" след като загуби при гостуването си на Тотнъм с 4:0. По-рано тази седмица Болтън успяха да спечелят при визитата си на Уест Хем с 1:2.

Халфът на Болтън Марк Дейвис може да се завърне в състава след прекарана контузия. Той страдаше от болки в глезена, които го остави аут в последите трима на на Уондърърс.
Тамир Коен е аут заради това ще получи червен картон срещу "чуковете" в събота, а Гари Кейхил все още не се е заврънал към пълни тренировки с клуба. Той се очаква да направи това през следващата седмица. Той се лекуваше от съсирек в ръката си. Стюърт Олдън (счупена фибула), Гавин МкКан (глезен), Крис Башам, Джоуи 0'Брайън и Шон Дейвис (всичките с контузии в колената) са също аут за тази среща.

Мисля да заложа на домакините в тази среща. Съндърланд са без победа от 14 мач насам, докато Болтън са взели само една точка от възможни 15 при гостуванията си.


Прогноза: Съндърланд - Болтън 2:1


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
36