Евертън и Хъл Сити няма да излъчат победител помежду си


.

Евертън и Хъл Сити няма да излъчат победител помежду си

Евъртън - Хъл Сити
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Час: 18:00
Съдия: Лий Мейсън

Днес от 18:00 в мач от 29-ят кръг на английската Висша лига отбора на Евертън приема на "Гудисън Парк" гостуващия тим на Хъл Сити. Домакините този сезон се представят много по-слабо от минаната кампания. Тогава те можеха да се намесят в четворката, а сега се намират на 10-та позиция във временното класиране с актив от 38 точки. Досега през сезона те записаха 10 победи, 8 равенства и 9 загуби. "Карамелите" отпаднаха от турнира "Лига Европа" след като в първият мач успяха да победят като домакини Спортинг Лисабон с 2:1, но във вторият мач португалците постигнаха класическа победа пред собствена публика, така че Евертън отпаднаха от турнира с общ резултат 2:4. В последния кръг на Премиершип те загубиха при гостуването си на Тотнъм с 2:1. Именно тази победа върна "шпорите" в топ четири на Висшата лига.

Халфът на домакините Тим Кейхил може да се завърне към тренировки с клуба. Австралийският национал получи контузия в прасеца преди 2 седмици, но не беше отписан от мениджъра Дейвид Мойс. Фил Ягиелка, който наскоро се завърна от дългосрочна контузия в коляното, е под съмнение за днес, поради лека болка. Луйс Саха също е аут заради разтежение, а Джеймс Воън ще се подложи на лечение заради сблъсък по време на мач на резервите в средата на седмицата. В защитата, Филип Сандерос се надява да подобри формата си, а Тони Хибърт все още няма да се появи в игра. Мароане Фелани ще пропусне остатъка от сезона заради проблеми в глезена.

Гостите от Хъл Сити пък в момента се намират в зоната на изпадащите с актив от 24 точки, колкото и 17-ят Уувърхемптън. "Тигрите" не се представят много добре този сезон. Те са записали досега 5 победи, 9 равенств и 13 загуби. Миналият сезон те отново се намират в тази зона на таблицата, но успяха в последният момент за запазат мястото си в елита на Англия. В последният изигран мач на тима от първенството те загубиха с 3:0 при гостуването си на Уест Хем. ю

Мениджъра на гостите Фил Браун разкри, че Джими Булард може да започне като титуляр.Халфът, който беше аут заради контузия в коляното от декември, не беше включен в състава при загубата от "чуковете", но наскоро игра за резервите срещу тима на Донкастър при затворени врати. Джиовани, който страдаше от болки в коляното е възстанове, но Антъни Гарднър ще трябва да отсъства около 6 седмици заради проблем в глезен, докато Стивън Хънт и Дийн Марни са под съмнение за тази среща.
Крейг Фейгън определено ще пропусне двубоят днес заради червения си картон получен по време на мача с Уест Хем.

Мисля да заложа на равенството в тази среща. От една страна домакините се борят за място в Лига Европа, а Хъл Сити искат да запазят позицията си в елита на Англия.

Прогноза: Евертън - Хъл Сити

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

10 февруари Евъртън - Челси 2:1 (Висша лига)
16 февруари Евъртън - Спортинг Лисабон 2:1 (Лига Европа)
20 февруари Евъртън - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)
25 февруари Спортинг Лисабон - Евъртън 3:0 (Лига Европа)
28 февруари Тотнъм - Евъртън 2:1 (Висша лига)

Хъл Сити:

30 януари Хъл Сити - Уулвърхемптън 2:2 (Висша лига)
02 февруари Хъл Сити - Челси 1:1 (Висша лига)
06 февруари Хъл Сити - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
10 февруари Блекбърн - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Хем - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)


Досегшни срещи:

Евъртън - Хъл Сити

4 мача
2 мача за Евъртън
1 равенство
1 победа за Хъл Сити
Голова Разлика: 10:5 за Евъртън

През този сезон:

23 септември 2009 Хъл Сити - Евъртън 0:4 (Карлинг Къп)
25 ноември 2009 Хъл Сити - Евъртън 3:2 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 1.40
Равен - 4.33
Хъл Сити - 9.00


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
25