Лестър – Суонзи: Ще се справят ли домакините без Варди?


Н. Гавазов

Лестър – Суонзи: Ще се справят ли домакините без Варди?

Лестър - Суонзи
Стадион: "Кинг Пауър", Лестър
Дата: 24.04.2016г.
Час: 18:15
Съдия: Марк Клатънбърг

Лестър излиза срещу Суонзи в неделя в опит да задържи първото си място, а всяко друго развитие на двубоя ще усложни ситуацията за домакините. "Лисиците" направиха много здрав мач в миналия кръг срещу Уест Хам, който завърши 2:2 и остави борбата за титлата оспорвана. Играчите на Раниери имат само 5 точки преднина пред Тотнъм 4 кръга преди края на кампанията, така че всяка грешка може да реши битката. За Лестър до края на сезона остават тежки срещи с Манчестър Юнайтед, Евертън и Челси, така че победата този уикенд изглежда ще е от огромно значение. "Лисиците" са без звездата си и голмайстор на тима Джейми Варди, а Нейтън Дайър и Матю Джеймс също не са разположение.

Суонзи очевидно доиграва сезона, тъй като разликата от зоната на изпадащите е на спокойните 10 точки. "Лебедите" показаха подобрение в края на сезона, макар че последният им мач с Нюкасъл завърши с катастрофалното 3:0 за "свраките". Франческо Гуидолин няма проблеми със състава си и ще може да излезе с най-доброто.

Лестър се нуждае спешно от 3-те точки, тъй като в противен случай напрежението върху тима ще стане огромно, а оставащите 3 кръга са много тежки. Интересно е да видим как ще се представят домакините без Джейми Варди и дали Леонардо Уйоа ще замени успешно голмайстора. Едва ли ще видим нещо по-различно в играта на "лисиците", които ще търсят бързо попадение във вратата на противника, а след това ще се приберат да бранят резултата.

Прогноза: Лестър - Суонзи 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
107