Бърнли ще запише победа над изпадащия Порсмут


.

Бърнли ще запише победа над изпадащия Порсмут

Бърнли - Портсмут
Стадион: "Търф Муур", Бърнли
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг


Днес от 17:00 в среща от 28-ят кръг на английската Висша лига отбора на Бърли приема на своя "Търф Мур" гостуващия тим на Портсмут. Двубоят е от огромно значение и за двата отбора за борбата им за оставане в елита на Англия, въпреки, че тима на Портсмут вече има само теоритически шансове. Домакините в момента аемат предпоследната 19-та позиция в класирането с актив от 23 точки. През сезона те записаха 6 победи, 5 равенства и 15 загуби, а головата им разлика е -28 гола. В последният изигран мач на тима те загубиха при визитата си на Астън Вила с 5:2.

Греъм Алекзандър вероятно няма да може да се завърне в състава на Бърнли днес. Той отсъстваше повече от месец заради контузия в прасеца, но тази седмица започна тренировки и е близо до пълното си възстановяване. Крис МкКан също пропусна последните четири мача на тима заради проблем в коляното и ще бъде на разположение вероятно през следващата седмица, въпреки че се надяваха да се завърне по-рано.Кларк Карсли ще заеми своято място в защитата след като премина през скенер, който разкри, че няма нищо лошо и не е счупил нищо по време на мача срещу Астън Вила миналия уикенд, докато Стеън Джордан и Стъвин Коулдуел остава под съмнение, а Кристиан Калвейнс е аут за днешният двубой. Нападателят, който беше привлечен под наем, Давид Нюгент няма да вземе участие, защото не може да играе с бившият си тим, така че Мартин Патерсон се очаква да започне на неговото място.

Тимът на Порсмут отдавна се е предал. Със "смешните" си 7 точки той заема последната позиция и е на 16 точки от 19-ият Бърнли. Досега през сезона те записаха 4 победи, 4 равенства и 18 загуби. Доброто в случая е, че те продължават напред в турнира "ФА Къп" след като победа Саутхемптън с 4:1. В последният кръг на Премиершип състава на Авраам Грант записа домакинска загуба с 1:2 от Стоук Сити. Портсмут стана първият елитен клуб в Англия, който изпада в администрация, след като до днешния ден не успя да си намери нов собственик.Задълженията на клуба от "Фратън Парк" на стойност 70 милиона паунда и данъците от 7.5 милиона паунда трябваше да бъдат платени до края на седмицата, за да се избегне изпадането крайната мярка.

Привлеченият под наем нападател Фредерик Пикион е под съмнение за днешната среща. Французинът се опитваше да се възстанови за днес, но разтежение получено миналото седмица в мача срещу Стоук не ми позволи да се възстанови.

Мисля да заложа на победа на домакините в тази среща, защото те ми се струват по-подготвеният тим.

Прогноза: Бърнли - Порсмут 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Бърнли:

26 януари Болтън - Бърнли 1:0 (Висша лига)
30 януари Бърнли - Челси 1:2 (Висша лига)
06 февруари Бърнли - Уест Хем 2:1 (Висша лига)
09 февруари Фулъм - Бърнли 3:0 (Висша лига)
21 февруари Астън Вила - Бърнли 5:2 (Висша лига)

Портсмут:

03 февруари Фулъм - Портсмут 1:0 (Висша лига)
06 февруари Манчестър Юнайтед - Портсмут 5:0 (Висша лига)
09 февруари Портсмут - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
13 февруари Саутхемптън - Портсмут 1:4 (ФА Къп)
20 февруари Портсмут - Стоук Сити 1:2 (Висша лига)

 


Досегашни срещи:

Бърнли - Портсмут

40 мача
15 победи за Бърнли
7 равенства
18 победи за Портсмут
Голова Разлика: 58:52 за Портсмут


Коефициенти от bet365:
Бърнли - 2.00
Равен - 3.40
Портсмут - 3.80

 

ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
124