Анонс на 21-ви кръг на Висшата лига - срещите във вторник


Н. Гавазов

Анонс на 21-ви кръг на Висшата лига - срещите във вторник

Астън Вила - Кристъл Палас
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 12.01.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марк Клатенбърг

Мач-предизвикателство за почитателите на залозите и вероятно това е причината за главен съдия на срещата да бъде назначен рефер от ранга на Марк Клатенбърг. Сблъсъкът обещава да е горещ - Астън Вила продължава да няма победа след първия кръг, а Кристъл Палас ще търси успеха, след като взе само две точки в последните си три двубоя.

Поражението от предпоследния Съндърланд влоши още повече положението на Астън Вила в таблицата. Според много специалисти, бирмингамци трябва вече да се готвят за предстоящата загуба на елитния си статут. В същото време Реми Гард продължава да твърди, че не чувства никакъв натиск, като специалист поиска да бъдат привлечени няколко играча, с чиято помощ би спасил сезона. Нека всеки сам прецени възможно ли е това - Вила се намира на 11 точки от спасителния бряг. Ясно е обаче, че бирмингамци няма да се предадат не само докато съществува математическа възможност за спасение, но и по принцип.

Както казахме, Палас забави оборотите, като другото негативно в последните три мача е това, че отборът няма отбелязан гол. Основната причина за тази криза са проблемите в предни позиции, но веднага трябва да отбележим завръщането на Кабай и Сако, като и двамата играча в победния мач със Саутхемптън за Купата.

Както казахме, интересен мач, на който би подхождал всякакъв резултат. Вила е домакин, но лошата новина за бирмингамци е, че тук пристига отбор, който е най-добър гост през този сезон.

Прогноза: Астън Вила - Кристъл Палас 1:2

 

Борнемут - Уест Хем
Стадион: "Виталити Стейдим"
Дата: 12.01.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марк Атинсън

Друг мач, който ще изкуши почитателите на залозите. Като цяло, програмата на 21-кръг на Висшата лига във вторник ни предлага богати възможности за изпробване на късмета. Такива са двубоите в Нюкасъл, Бирмингам, а сега и този в Борнемут. На пръв поглед това е среща между тимове от различните краища на таблицата за класиране, но веднага ще кажем, че "черешките" имат само една загуба в последните си осем двубоя и направиха забележителен скок, измъквайки се от опасната зона. Сега Борнемут е на 4 точки от 18-я, което радва феновете, но по никакъв начин не ги успокоява.

Уест Хем от своя страна започна да излиза от кризата, в която бе изпаднал през ноември и началото на декември. "Чуковете" спечелиха последните си два мача - с Ливърпул и Саутхемптъни се завърнаха в топ 6, на точка от петия Манчестър Юнайтед и на 4 пункта от топ 4.

Градел, Уилсън и Мингс няма да играят за домакините. Проблемите при гостите изглеждат по-малки, след като Пайе и Рийд се завърнаха. Славен Билич не може да разчита на Моузес, Сако и Лансини, който има само два мача през този сезон заради травмата на бедрото.

Борнемут победи Уест Хем през първата част на сезона, при това на "Ъптън Парк", но няма как да поставим "черешките" за фаворити в днешния двубой, защото "чуковете" изглеждат много стабилно и в добра форма, след като спечелиха и срещата си в Купата. Най-вероятният резултат е равенството.

Прогноза: Борнемут - Уест Хем 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
350