Ливърпул ще запише класически успех над канарчетата


FUTBOL-TV

Ливърпул ще запише класически успех над канарчетата

Ливърпул - Норич
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 20.09.2015г.
Час: 18:00
Съдия: Антъни Тейлър


Ливърпул приема Норич Сити на стадион "Анфилд" в неделя от 18:00 часа, като двубоя ще бъде част от шестия кръг на английската Висша лига. Съставът на Брендън Роджърс се нуждае от точки, поради слабото си представяне до момента, заемайки 14-та позиция в подреждането. Норич Сити пък е на 3 позиции по-нагоре в таблицата, но пък притежавайки еднакъв точков актив с "мърсисайдци".

"Червените" започнаха обещаващо новия сезон, постигайки победи с 1:0 над Стоук Сити и Борнемут, но в края на месец август играта на тима се промени. След равенството 0:0 срещу Арсенал на 24 август, Ливърпул започна да изпитва сериозни трудности в представянето си, които дадоха своя "резултат" в срещите с Уест Хем и Манчестър Юнайтед. В тях Ливърпул не успя да спечели нито точка, губейки съответно с 3:0 у дома от Уест Хем, а по-късно с 3:1 визитата на "Олд Трафорд". През средата на тази седмица Ливърпул беше близо до победа в груповата фаза на Лига Европа, но в самия край на срещата Бордо върна едно попадение, поради което "мърсисайдци" трябваше да се задоволят с равенството.

Норич Сити, както своя съперник Ливърпул, има същия баланс по отношение на представянето си до момомента - две победи, едно равенство и две поражения. Първата победа за "канарчетата" беше в средата на миналия месец, постигната при гостуването на Съндърланд с 3:1, а втората беше миналия уикенд, когато Норич се справи отново със същия резултат, но този път у дома срещу новака Борнемут. Колкото до двете поражения, съставът на Алекс Нийл загуби съответно в срещите си с Кристъл Палас и Саутхемптън, а единственото равенство на клуба до момента беше срещу Стоук Сити на 22 август.

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс се очаква да върне в игра Кристиан Бентеке, Мартин Шкъртел, Джеймс Милнър, Натаниел Клайн и Роберто Фирмино, които получиха почивка в двубоя с Бордо. Отсъстващ със сигурност е контузения Джон Фланагън, а Хендерсън, Туре и Стъридж са под въпрос.

Добра новина за Норич Сити е завръщането в игра на Стивън Уайттейкър, който изтърпя наказанието си и се очаква да замени Андре Уиздъм на левия фланг. Мат Джарвис пък се очаква да запази титулярното си място, след впечатляващото си представяне по време на своя дебют. Луис Грабъм ще пропусне мача, поради неоптималната физическа форма, в която се намира, а Йосуф Мулумбу ще бъде подложен на късен фитнес тест.

Прогноза: Ливърпул - Норич Сити 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

17 август Ливърпул - Борнемут 1:0 (Висша лига)
24 август Арсенал - Ливърпул 0:0 (Висша лига)
29 август Ливърпул - Уест Хем 0:3 (Висша лига)
12 септември Манчестър Юнайтед - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
17 септември Бордо - Ливърпул 1:1 (Лига Европа)

Норич:

15 август Съндърланд - Норич 1:3 (Висша лига)
22 август Норич - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
25 август Родъръм Юнайтед - Норич 1:2 (Купа на Лигата)
30 август Саутхемптън - Норич 3:0 (Висша лига)
12 септември Норич - Борнемут 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Норич

60 срещи
33 победи за Ливърпул
13 равенства
14 победи за Норич
Голова Разлика: 122:64 за Ливърпул

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167