Тотнъм ще спечели дербито с Кристъл Палас


FUTBOL-TV

Тотнъм ще спечели дербито с Кристъл Палас

Тотнъм - Кристъл Палас
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 20.09.2015г.
Час: 15:30
Съдия: Майкъл Оливър


Неделния ден от 6-я кръг на английската Висша лига ще ни предложи сблъсъка между Тотнъм и Кристъл Палас. Двата лондонски тима се изправят един срещу друг на "Уайт Харт Лейн" от 15:30 часа, като съответно домакините заемат 16-та позиция във временното подреждане, а "орлите" са 9 места по-напред с 9 инкасирани точки от началото на кампанията.

Съставът на Маурисио Почетино не започна никакв добре този сезон, губейки с 1:0 от Манчестър Юнайтед още в пилотния кръг. В следващите си три мача Тотнъм записа равенства - 2:2 срещу Стоук Сити, 1:1 срещу Лестър Сити и 0:0 срещу Тотнъ,. Едва преди седмица "шпорите" постигнаха първия си успех, надигравайки с 1:0 като гост Съндърланд на "Стейдиъм ъф Лайт". В допълнение Тотнъм е временен лидер в група J на турнира Лига Европа, след като преди няколко дни тима инкасира първи три точки, побеждавайки азербайджанския Карабах с 3:1.

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино има известни проблеми с контузени свои футболисти преди дербито с Кристъл Палас. Той е много вероятно да не може да разчита на Кристиен Ериксен, Муса Дембеле, Ерик Дайер, Райън Мейсън и Набил Бенталеб, тъй като и петимата продължават да се възстановяват от травми. Том Керъл пък е готов да направи дебюта си във Висшата лига, след доброто си представяне в четвъртък. Бен Дейвис, Кайл Уолкър и Ян Вертонген се очаква да се завърнат в игра, след като им беше дадена почивка в турнира Лига Европа.

Кристъл Палас се представя много по-добре от началото на сезона в сравнение със своя градски съперник Тотнъм. Съставът на Алън Пардю има три регистирани победи до момента, съответно надигравайки Норич Сити, Астън Вила и Челси. Миналия уикенд обаче "орлите" не успяха да вземат нито точка у дома срещу Манчестър Сити, губейки с 1:0 от "гражданите", като това беше втората загуба на Кристъл Палас от средата на август, когато тима загуби от Арсенал с 2:1 на "Селхърст Парк".

Алън Пардю има сериозни проблеми с контузени играчи преди срещата с Тотнъм, като аут със сигурност са Кембъл, Апиах, Шамак и Уорд. В допълнение пък Пънчън, Уикъм, Делейни и Ледли не се знае дали ще могат да се включат в срещата.

Прогноза: Тотнъм - Кристъл Палас 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

15 август Тотнъм - Стоук Сити 2:2 (Висша лига)
22 август Лестър - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
29 август Тотнъм - Евертън 0:0 (Висша лига)
13 септември Съндърланд - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
17 септември Тотнъм - Карабах ?:? (Лига Европа)

Кристъл Палас:

16 август Кристъл Палас - Арсенал 1:2 (Висша лига)
22 август Кристъл Палас - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
25 август Кристъл Палас - Шроусбъри Таун 4:1 сл. прод. (Купа на Лигата)
29 август Челси - Кристъл Палас 1:2 (Висша лига)
12 септември Кристъл Палас - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Кристъл Палас

39 срещи
18 победи за Тотнъм
13 равенства
8 победи за Кристъл Палас
Голова Разлика: 58:34 за Тотнъм

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155